GRY & SIF

Presents Classic - Set of 3, Gry & Sif

3 gaver i forskellige størrelser i filtet uld.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Presents Classic - Set of 3

Presents Classic - Set of 3 fra Gry & Sif er et unikt sæt af 3 dekorative gaver i forskellige størrelser. Hver gave er omhyggeligt formet i filtet uld, der fremstår både æstetisk tiltalende og behagelig at røre ved. Håndværk og detaljer er i højsædet i dette smukke sæt, der vil tilføje en varm og hyggelig atmosfære til dit hjem.

Dette sæt er fremstillet i Nepal af dygtige håndværkere, overvejende kvinder - et folk med en dyb og rig tradition for uldfiltning. Det er imponerende at tænke på, at hvert produkt er unikt håndlavet - der er ingen to gaver der er helt ens. Der vil altid være små forskelle der giver hver gave sin egen karakter og sjæl.

Du kan hænge gaverne op med det indbyggede snor, for at fremvise dem i dit hjem, eller du kan give dem videre som gaver til venner og familie - verdens mest unikke gaver, med en historie at fortælle.

Det ydre materiale er 100% ren New Zealandsk uld - et bæredygtigt og naturligt materiale, der både er blødt og robust.

Gry & Sif er et dansk mærke, som er kendt for deres unikke, håndlavede designprodukter. Deres inspiration stammer fra en rejse til Nepal tilbage i 1999, hvor de blev forelskede i landets smukke landskaber, kultur og håndværkstraditioner. Fra den dag, har Gry & Sif været dedikeret til at lave fairtrade design i Nepal, baseret på disse traditionelle færdigheder.

De vigtigste egenskaber ved Presents Classic - Set of 3, Gry & Sif er:

  • Håndlavede unikke gaver i filtet uld
  • Fremstillet i Nepal af dygtige håndværkere
  • 100% Ren New Zealandsk uld
  • Fairtrade® certificeret
  • Størrelser: 1 stor gave: 3x3x3 cm; 1 mellem gave: 2,5x2,5x2,5 cm; 1 lille gave: 2x2x2 cm.
Specifikationer
Varenummer10123
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandNepal
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Presents Classic - Set of 3, Gry & Sif
Din bedømmelse

Stor gave: 3x3x3 cm; Mellem gave: 2,5x2,5x2,5 cm; Lille gave: 2x2x2 cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.