by basics

1014 Wrist warmer, by basics

De populære pulsvarmere i 100% blød merinould. Fås i mange forskellige farver.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 195,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Gratis fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Pulsvarmere - wrist warmer

One Size

1 par - 2 stk

Mål: ca. 9 x 29 cm

De populære pulsvarmere fra by basics i 100% merinould er et enkelt "rør" med hul til tommelfingeren. Pulsvarmerne har rå kant i den ende hvor der er hul til tommelfingeren - by basics signatur design. Den anden kant er overlocket.

Pulsvarmerne er strikket i 185 gr. uldkvalitet og kan bruges til mange formål og holde dig lun. Måske er din yndlingsbluse eller jakke er lidt kort på ærmet, eller du sidder på et kontor, hvor der ikke er så varmt?


Pulsvarmerne kommer i en pakke af to stk. en til hver hånd.

Fås i mere end 60 forskellige farver.

Den blødeste merinould

By basics merinould er 100% Øko-Tex klasse 1 certificeret, så den kan bruges af både børn og voksne og har den blødeste finish og er af højeste kvalitet.

Ulden kommer fra newzealandske og australske merinofår, som har fået den bedste behandling. Den anvendte merinould er mulesing fri (certificeret), for dyrene skal behandles ordentligt.

By basics er strikket som 1x1 rib, hvilket gør at kvaliteten ikke drejer og strikkemetoden gør metervaren naturlig elastisk. Samtidig tilføjer det et klassisk og tidsløst udtryk til produktet.

Produkterne fås i mere end 60 forskellige farver.

By basics uld er superwashed, blød, nem at håndtere og har en længere holdbarhed - godkendt i forhold til Oeko-Tex certificeringen.

Merinould er fantastisk til at regulere kropstemperaturen, især når den bæres direkte mod huden. Uld giver varme uden at overophede pga. den gode åndbarhed i fibrene. Uld trækker sved væk fra huden, uden at det føles vådt pga uldens keratinfibre, som både er hydrofobiske (modstandsdygtige overfor vand) og hydrofil (vandabsorberende)Uld har antibakterielle egenskaber og er selvrensende.

Du kan med fordel købe et by basics produkt i merinould fordi merinould kan absorbere 1/3 af sin egen vægt, før du føler dig våd.

Merinould er sammensat af proteiner, der er biologisk nedbrydelige og derfor er et miljøvenligt materiale. Øko-Tex certificeringen giver dig sikkerhed for tøj uden sundhedsfarlige kemikalier. Ved at købe et stykke tøj fra by basics får du et lille stykke håndværk, for hver enkelt del i kollektionen håndklippes blandt andet for at opnå den unikke finish, der er på kanterne i de forskellige modeller.

by basics holdninger ift. bæredygtighed og miljø

by basics holdning er, at når man producere tøj kan man ikke kalde sig 100% bæredygtig.

Men by basics kan ærligt sige, at de gør deres allerbedste for, på alle fronter konstant at optimere, så de nærmer sig det bedste resultat ift. etik, miljø og bæredygtighed.

Hver gang der arbejdes med en problemstilling eller et til- og fravalg og by basics tænker altid etik og miljø ind i løsningen.

by basics er konstant bevidste om de valg der tages, og det er meget vigtigt at være et transparent firma, samt ordentlige mennesker. Derfor:

 • produceres i Europa for at have produktionen så tæt på som muligt

 • personaleplejen og ordentlige forhold på produktionsstederne er vigtigt

 • der produceres ”on demand” for at undgå overproduktion og by basics opfordrer forhandlere til, kun at købe det der er brug for

 • produkter går "aldrig af mode", da man kan få den samme style og de samme farver år efter år, derved undgås at produkterne ender på udsalgshylden

 • det betyder meget for by basics - at forhandlere er samarbejdspartnere og ikke bare kunder

 • alle tryksager er FSC certificeret og trykt i Danmark

 • papirkvalitet er fra Munken i Sverige, hvor produktionen er så ren, at man kan drikke af vandet bagefter

 • det er et mål, at reducere trykt materiale

 • der arbejdes på en bæredygtig løsning mht. emballage

 • alle kvaliteter er som minimum ØKO-tex certificeret

ONE SIZE - ca. 9 x 29 cm

Uldvask max. 30 grader med uldvaskemiddel. Skal liggetørre eller tørres ved lav varme i tørretumbler.

Er forvasket fra systuen, og kræver ikke vask før brug. Uld har det bedst med at blive vasket mindre, og luftet mere - tænk på planeten - er en vask nødvendig?

Der skal anvendes uldvaskemiddel for at skåne uldens fibre og forlænge levetiden på produktet.

Tåler ikke blegning og iblødsætning.

Specifikationer
Varenummer1014 pulsvarmer
Producentby basics
CertificeringOEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandPolen