by basics

1040 triangle small "Sophie scarf", by basics

Skønt lille trekantet tørklæde - der er så moderne lige nu, fint som lidt pynt i halsen uden at fylde for meget. 

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 225,00  DKK
 • 1-2 dages levering
 • Gratis fragt ved køb over 499,-
 • Naturlige materialer

Triangle small "sophie scarf"

Mål ca.: 100x55x55 cm

Smart lille trekantet tørklæde, du kan have i halsen under en skjorte eller sweater som en lille lun pyntegenstand eller som et smykke.

Du kan binde knude ovenpå tørklædet eller under alt efter hvilket udseende du ønsker.

Der medfølger et lille stykke tråd i samme farve som stoffet, hvis du skulle få brug for at reparare dit tørklæde på et tidspunkt.

Tørklædet er fremstillet i den velkendte mulesing fri merino uld kvalitet fra by basics der er OEKO-tex certificeret.

Den blødeste merinould

By basics merinould er 100% Øko-Tex klasse 1 certificeret, så den kan bruges af både børn og voksne og har den blødeste finish og er af højeste kvalitet.

Ulden kommer fra newzealandske og australske merinofår, som har fået den bedste behandling. Den anvendte merinould er mulesing fri (certificeret), for dyrene skal behandles ordentligt.

By basics er strikket som 1x1 rib, hvilket gør at kvaliteten ikke drejer og strikkemetoden gør metervaren naturlig elastisk. Samtidig tilføjer det et klassisk og tidsløst udtryk til produktet.

Produkterne fås i mere end 60 forskellige farver.

By basics uld er superwashed, blød, nem at håndtere og har en længere holdbarhed - godkendt i forhold til Oeko-Tex certificeringen.

Merinould er fantastisk til at regulere kropstemperaturen, især når den bæres direkte mod huden. Uld giver varme uden at overophede pga. den gode åndbarhed i fibrene. Uld trækker sved væk fra huden, uden at det føles vådt pga uldens keratinfibre, som både er hydrofobiske (modstandsdygtige overfor vand) og hydrofil (vandabsorberende)Uld har antibakterielle egenskaber og er selvrensende.

Du kan med fordel købe et by basics produkt i merinould fordi merinould kan absorbere 1/3 af sin egen vægt, før du føler dig våd.

Merinould er sammensat af proteiner, der er biologisk nedbrydelige og derfor er et miljøvenligt materiale. Øko-Tex certificeringen giver dig sikkerhed for tøj uden sundhedsfarlige kemikalier. Ved at købe et stykke tøj fra by basics får du et lille stykke håndværk, for hver enkelt del i kollektionen håndklippes blandt andet for at opnå den unikke finish, der er på kanterne i de forskellige modeller.

by basics holdninger ift. bæredygtighed og miljø

by basics holdning er, at når man producere tøj kan man ikke kalde sig 100% bæredygtig.

Men by basics kan ærligt sige, at de gør deres allerbedste for, på alle fronter konstant at optimere, så de nærmer sig det bedste resultat ift. etik, miljø og bæredygtighed.

Hver gang der arbejdes med en problemstilling eller et til- og fravalg og by basics tænker altid etik og miljø ind i løsningen.

by basics er konstant bevidste om de valg der tages, og det er meget vigtigt at være et transparent firma, samt ordentlige mennesker. Derfor:

 • produceres i Europa for at have produktionen så tæt på som muligt

 • personaleplejen og ordentlige forhold på produktionsstederne er vigtigt

 • der produceres ”on demand” for at undgå overproduktion og by basics opfordrer forhandlere til, kun at købe det der er brug for

 • produkter går "aldrig af mode", da man kan få den samme style og de samme farver år efter år, derved undgås at produkterne ender på udsalgshylden

 • det betyder meget for by basics - at forhandlere er samarbejdspartnere og ikke bare kunder

 • alle tryksager er FSC certificeret og trykt i Danmark

 • papirkvalitet er fra Munken i Sverige, hvor produktionen er så ren, at man kan drikke af vandet bagefter

 • det er et mål, at reducere trykt materiale

 • der arbejdes på en bæredygtig løsning mht. emballage

 • alle kvaliteter er som minimum ØKO-tex certificeret

Trekantet lille "sophie scarf" måler ca. 100x55x55 cm.

Uldvask max. 30° med uldvaskemiddel.

Kan tørretumbles, men ikke bleges.

Specifikationer
Varenummer1040 triangle small
Producentby basics
CertificeringOEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandPolen