GRY & SIF

Hvid tulipan, Én Gry & Sif

Brug evighedsblomster i dit hjem med fairtrade produkter fra Nepal.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Hvid tulipan 

1 stk.

Dybdegående introduktion til den vidunderlige hvide tulipan fra Én Gry & Sif - en unik og håndlavede skønhed vævet ud af uld. En evighedsblomst, der aldrig visner, skabt i fairtrade-ånd og båret frem af stolte, nepalesiske håndværkstraditioner. Hver enkelt er et unikt mesterværk, der pirrer både synssansen og din samvittighed.

Én Gry & Sif begyndte som en gnist af inspiration på en rygsæk-rejse til Nepal i 1999, hvor brandets ene grundlægger, Gry, blev betaget af landets indfødte kunst og håndværk. Siden da har Gry og Sif været dedikeret til at skabe unikke, håndlavede produkter, ved at kombinere nøje udvalgte materialer, sublim kunsthåndværkskunskab og socialt ansvar.

Denne hvide tulipan er skabt i ægte New Zealandsk uld, nøje håndvalgt for sin kvalitet og bløde følelse. En unik tilføjelse til dit hjem, der inviterer harmoni og elegance indenfor, samtidig med at hver blomst bærer historien om de kvindelige kunstnere, der har skabt den. Der kan være små variationer på hvert produkt, hvilket kun øger deres charme og unikke appel - ingen to blomster er fuldstændig identiske.

Én Gry & Sif er stolte af at være fairtrade-certificeret af The World Fair Trade Organisation siden 2009. Ved at vælge dette produkt, påskønner du ikke kun ægte, håndværksmæssig dygtighed, men hjælper med at sikre, at disse smukke traditioner kan leve videre.

Selv den mest detaljerede beskrivelse kan ikke fuldt ud fange den smukke hvid tulipan, Én Gry & Sif- det er en skønhed, du selv skal opleve.

Vigtige egenskaber:

  • Ægte New Zealandsk uld
  • Håndlavet af dygtige, nepalesiske kunsthåndværkere
  • Fairtrade-certificeret
  • Unikt, et-af-en-slags design
  • Inspireret og designet under rejse til Nepal
  • Vejer kun 20 g
  • Produceret af det danske brand Én Gry & Sif.

Forfrisk dit hjem og støt en god sag med hvid tulipan, Én Gry & Sif.

Specifikationer
Varenummer11913 hvid tulipan
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hvid tulipan, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.