GRY & SIF

Dusty pink blomst 7 cm, Én Gry & Sif

Lad dit hjem blomstre med denne charmerende Dusty pink blomst

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Dusty pink blomst 7 cm

1 stk

Træd ind i en verden præget af dygtigt håndværk, ægte uld og skønhed i det enkle med denne blomst fra Én Gry & Sif. Med sine yndefulde kronblade i en blid dusty pink nuance og en tiltalende stilk i grønt, vil denne filtede blomst tilføje elegance og hygge til ethvert hjem.

Blomsten kommer med en diameter på 7 cm og en stilk på 20 cm, der strækker sig i en glidende kurve og afsluttes med en omhyggeligt formet, rund blomst. Hver blomst er unikt håndlavet og fairtrade certificeret, hvilket sikrer, at den er skabt under ordentlige forhold i Nepal.

Dette er mere end bare en blomst – det er en historie om tradition og håndværk, der er blevet videreført af nepalesiske kvinder gennem generationer. Det er en historie om styrke, kunst og skønhed, indfanget i hver eneste blomst, der bliver skabt.

Én Gry & Sif er et dansk brand, der blev født af en kærlighed til Nepal og dets traditioner. Alt startede i 1999 på en rygsæksrejse, hvor de fascinerende traditioner for uldfilt betog designers hjerte – og resten er historie.

Produktets uld kommer fra New Zealand, kendt for deres førsteklasses uld. Denne blomst er intet undtagelse med sin bløde, filtede overflade og dybe, rige farver.

Dette er ikke bare en blomst, men et kunstværk, en fortælling, og et symbol på tradition og skønhed. Giv dit hjem et strejf af det nordiske med dette tidløse tilbehør fra Én Gry & Sif.

Karakteristika:

  • Håndlavet i Nepal
  • Fairtrade certificeret
  • Materiale: 100% uld fra New Zealand
  • Unik: hvert produkt vil have små forskelle
  • Størrelse: Blomst Ø7 cm, stilk 20 cm
  • Vægt: 0,02 kg
  • Producent: Én Gry & Sif
Specifikationer
Varenummer12012 dusty pink 7 cm
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dusty pink blomst 7 cm, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

Ø7 cm - stilk 20 cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.