GRY & SIF

Hvid pilegren, Én Gry & Sif

Brug evighedsblomster i dit hjem med fairtrade produkter fra Nepal.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Hvid pilgren

1 stk.

I dag præsenterer vi for dig noget helt særligt; den smukke hvide pilegren fra det danske brand Én Gry & Sif. Dette brand er kendt for dets kreativitet og for sin kontinuerlige stræben efter at skabe unikke, håndlavede produkter med masser af sjæl og historie.

Designet og omhyggeligt fremstillet i Nepal, er denne pilegren ikke bare en pyntegenstand - den bringer et strejf af naturlig skønhed ind i dit hjem og er en vidunderlig måde at tilføje et jordforbundet, malerisk præg på enhver indretning.

Som en del af Én Gry & Sifs kollektion af evighedsblomster, er dette håndlavede mesterværk inspireret af naturens evige skønhed. Fremstillet af ren, ny New Zealandsk uld, byder denne pilegren på en perfekt kombination af holdbarhed og æstetik.

Hos Én Gry & Sif tager man en ansvarlig holdning til produktionen. Denne pilegren er Fairtrade-certificeret, hvilket betyder, at alle dem, der har deltaget i dens fremstilling, har fået fair betaling for deres arbejde. Mere end det, kvinder er de primære håndværkere bag disse produkter, hvilket sikrer, at indtægterne bliver brugt til at støtte familierne.

Produktets dimensioner er 43x1,5x1,5cm, og den vejer blot 0,02 kg - det gør den let at placere, hvor end du ønsker det. Men lad dig ikke snyde af dens tilsyneladende enkelhed; hver enkelt pilegren er unik, og det kan tilføje et strejf af unikke, håndværksmæssige detaljer til dit hjem.

Vigtigste Egenskaber:

  • Fremstillet af 100% ren, ny New Zealandsk uld
  • Håndlavet i Nepal af lokale kvindelige håndværkere
  • Fairtrade-certificeret
  • Unikt design, hver pilegren er ikke helt ens
  • Let og nem at placere: 43x1,5x1,5cm og vejer kun 0,02 kg
  • Produceret af det danske brand Én Gry & Sif
  • Med i kollektionen af evighedsblomster

Med denne hvide pilegren fra Én Gry & Sif, kan du bringe et strejf af håndværksmæssig finesse og naturens skønhed ind i dit hjem.

Specifikationer
Varenummer12611 Willow Branch White
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hvid pilegren, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

43x1,5x1,5cm 

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.