GRY & SIF

Chicken Standing Yellow, Gry & Sif

Lille sød påskekylling

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Chicken Standing Yellow

1 stk.

Byd velkommen til den bedårende Chicken Standing Yellow, Gry & Sif – en uimodståelig lille tilføjelse til din påskedekoration, der vil bringe et varmt strejf af charme og hygge ind i dit hjem. Dette søde lille produkt er mere end bare en pyntegenstand; det er en fortælling om håndværk, tradition og etiske produktionsmetoder.

Den stående, gule kylling er omhyggeligt formet i 100% ren uld og kan stå på egne ben, hvilket gør den perfekt til udstilling på din vindueskarm, reol eller som en særlig ekstra charme til din påskeborddekoration. Med målene 5x7 cm passer den lille kylling perfekt ind i ethvert hjem, uanset hvor meget eller lidt plads du har tilbage.

Skabt af Gry & Sif, en Fairtrade® certificeret producent, bliver hver enkel kylling håndlavet med ægte omhu og dygtighed af kvinder i Nepal. Nepalske kvinder er kendt for deres tradition for håndfiltede uldprodukter, og hver kylling vidner om deres dedikerede håndværk med øje for detaljen. Ikke to kyllinger er helt ens, hvilket tilføjer et unikt og personligt præg til hvert eneste stykke.

Men dette produkt er mere end bare charmerende og smukt; det er også et resultat af GRY & SIF's mission om at skabe smukke, håndlavede produkter på en etisk måde. Når du køber en Chicken Standing Yellow, Gry & Sif, støtter du ikke bare lokale håndværkstraditioner, men også Fairtrade-principperne for retfærdig handel, der sikrer, at de kvinder, der fremstiller disse produkter, behandles retfærdigt og får en fair løn for deres arbejde.

Vigtige egenskaber:

  • Produkt Navn: Chicken Standing Yellow, Gry & Sif
  • Størrelsse: 5x7 cm
  • Udført i 100% uld
  • Håndlavede i Nepal
  • Fairtrade® certificeret producent
  • Hver figur er unik, da de er håndlavede
  • Perfekt som en del af din påskedekoration, eller som en sød gave til en, du holder af.
Specifikationer
Varenummer15014
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandNepal
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chicken Standing Yellow, Gry & Sif
Din bedømmelse

Mål: 5x7 cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.