GRY & SIF

Blåmejse, Gry & Sif

Sød lille blåmejse i filtet uld fra Gry & Sif.

På lager
55,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Blåmejse

Denne lookalike Blåmejse fra Gry & Sifs kollektion af håndlavede figurer i filtet uld er en populær lille fugl. Denne charmerende lille blåmejse er skabt til at bringe hjemlig hygge til ethvert rum.

Blåmejsen, som kun måler 7x4cm, er en lille gul og blå fugl lavet af filtet uld af høj kvalitet. Dens hængende snor gør det muligt at dekorere ethvert hjørne af hjemmet som du ønsker. Skab en personlig udsmykning i stuen eller hæng den i vinduet for at bringe en smule natur ind i dit hjem.

Men denne lille blåmejse er mere end blot en dekorativ figur. Den gemmer på en hjertevarmende historie. Den er et nøje håndlavet Fairtrade® produkt, fremstillet af dygtige kvindelige håndværkere i Nepal. Kvinder, der mageløst behersker den historiske kunstform feltning af uld, en tradition de har videreført gennem generationer.

Ikke to fugle er ens, for hver enkelt er lavet med stor omhu, nænsomhed og ekspertise. Det er netop dette faktum, der giver hvert produkt sin unikke charme.

Dansk brand Gry & Sif blev født ud fra en inspiration på en rygsæktur i 1999. En tur der ledte Gry til Nepal og de imponerende håndværksmæssige uldfiltraditioner blandt de lokale kvinder. Hvert produkt fra Gry & Sif er håndlavet og unikt, hvilket supplerer mærkets vision om at bringe traditionel og autentisk nepalesisk kunsthåndværk hjem til dig.

Kort sagt, denne lille blåmejse af 100% uld er en sand hyldest til skønheden og charmen ved natur, hygge og håndlavede produkter. Det er en gave, der er perfekt til dem, der værdsætter kvalitet, håndværk og etisk design.

Her er de vigtigste egenskaber for Blåmejse, Gry & Sif:

  • Måler 7x4cm
  • Filtet i 100%
  • Fairtrade® certificeret
  • Håndlavet af kvinder i Nepal
  • Unikt design - ingen to fugle er ens
  • Velegnet til ophæng
  • Fremstillet af Gry & Sif, et dansk brand med stærke etiske principper

Et varmt og hyggeligt tilføjelse til dit hjem eller en tankevækkende gave til en elsket person.

Specifikationer
Varenummer15213
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandNepal

7x4cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.