GRY & SIF

Filtgren med gule bær, Én Gry & Sif

Brug evighedsblomster i dit hjem med fairtrade produkter fra Nepal.

På lager
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Filtgren med gule bær

1 stk.

Du kigger på en Filtgren med gule bær fra Én Gry & Sif - et håndlavet mesterværk inden for boligdekoration, udført med dygtighed og kærlighed. Her er ingen masseproduktion - hver gren er unik, hver detalje er håndværket til perfektion, og hvert eneste bær er et bevis på kunstnerisk frihed og håndværksmæssige traditioner.

Filtgrenen er skabt af én af GRY & SIFs dygtige håndværkere i Nepal, fremstillet i ren ny New Zealandsk uld - et naturmateriale, der er bæredygtigt, holdbart og smukkere med tiden. Grenen er 60 cm lang og prydet med små, livlige gule bær, der tilføjer et farverigt pust af friskhed til dit hjem.

Én Gry & Sif er et dansk brand, hvor fortællingen startede på en rygsæks rejse til Nepal tilbage i 1999. Inspireret af de lokale håndværksmæssige traditioner for uldfilt, vakte dette en drøm til live, som i dag er realiseret i form af et brand, der fronter Fairtrade-certificerede varer og håndlavede produkter.

De produkter, du ser fra Én Gry & Sif, er hovedsageligt fremstillet af kvinder. Det er et valg truffet med henblik på at understøtte lokale samfunds udvikling og kvindefrigørelse, da det har vist sig, at når kvinderne tjener, bliver indkomsten geninvesteret i familien og lokalsamfundet.

Og det stopper ikke her. I 2009 blev Én Gry & Sif officielt anerkendt som Fairtrade-virksomhed af The World Fair Trade Organisation. Dette betyder, at hvert køb ikke bare understøtter dygtige håndværkere i Nepal, men også bidrager til en mere retfærdig verdenshandel.

Med hver Filtgren med gule bær fra Én Gry & Sif får du:

  • Et unikt, håndlavet produkt
  • Et Fairtrade-certificeret produkt
  • Et produkt fremstillet i ren, ny New Zealandsk uld
  • Et produkt med historie – formet af nepalesiske traditioner og danske designidealer
  • Mulighed for at støtte håndværkere i Nepal.

Uanset om du ønsker at skabe en evighedsblomst-opsætning eller bare leder efter den perfekte udsmykning, der kan tilføje biomæssig skønhed i dit hjem, er Filtgren med gule bær fra Én Gry & Sif det ideelle valg. Med dens livfulde udseende og tidløse charme vil den uden tvivl tilføje varme og liv til ethvert hjørne af dit hjem.

Specifikationer
Varenummer17921 branch with yellow berries
ProducentGRY & SIF
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeUld
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Filtgren med gule bær, Én Gry & Sif
Din bedømmelse

60cm

Håndlavet Skønhed med en Bæredygtig Vision

Gry & Sif er ikke blot et dansk brand; det er en fortælling om kreativitet, tradition og bæredygtighed, der starter i de forrevne bjerge i Nepal og finder sit hjem i de hyggelige danske hjem. Grundlagt i 1999 efter en inspirerende rejse gennem Nepal, blev Gry & Sif født ud af en fascination for de ældgamle håndværkstraditioner inden for uldfilt, som de dygtige nepalesiske kvinder mestrer.

Hos Én Gry & Sif bliver hvert eneste produkt skabt med omhu og kærlighed ved hjælp af disse gamle teknikker, der kan spores tilbage til antikken. Navnet Én Gry & Sif symboliserer dette unikke håndværk og understreger, at hvert produkt er en individuel skabning, båret af sin egen historie og sjæl.

Sortimentet fra Gry & Sif er bredt og alsidigt og omfatter en række charmerende figurer velegnede til forskellige lejligheder og højtider såsom jul, påske, fødselsdage og hverdagsglæder. Fra de traditionelle julefigurer til smukke filtblomster, er hver Gry & Sif skabelse et kunstværk i sig selv. Og det bedste af det hele? Alle produkterne er håndlavet af dygtige kvinder i Nepal, fremstillet af ren uld fra New Zealand, og de er certificeret som Fairtrade, hvilket betyder, at produktionen bidrager til at skabe fair lønninger og bæredygtige arbejdspladser for nepalesiske kvinder.

Siden 2009 har Én Gry & Sif været stolt over at være en del af Fairtrade-bevægelsen og har forpligtet sig til at skabe en positiv indvirkning både socialt og miljømæssigt. Ved at kombinere den rige kulturarv fra Nepal med danske traditioner har Gry & Sif formået at skabe et unikt brand, der ikke blot bringer skønhed ind i hjemmet, men også giver en meningsfuld støtte til lokalsamfundet i Nepal.

Ud over at skabe fantastiske produkter er Gry & Sif også en del af Det Halve Kongerige, en platform dedikeret til at fremme bæredygtighed og ansvarlig forbrugeradfærd. Gennem dette partnerskab sikrer Gry & Sif, at deres produkter ikke blot er smukke, men også produceret med omtanke for planeten og menneskerne, der skaber dem.

Så hvis du ønsker at tilføje en smule håndlavet skønhed og bæredygtighed til dit hjem, er Gry & Sif det perfekte valg. Med deres unikke produkter kan du ikke blot pynte dit hjem, men også støtte en positiv forandring i verden.