APERITIF SJALER

22097B Cotton silketørklæde - rosa, Aperitif Sjaler

Aflangt, let anvendeligt silketørklæde med smukt mønster.
På lager
389,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

22097B Silketørklæde cotton - rosa

Det aflange 22097B Cotton silketørklæde i den dejligste rosa nuance fra Aperitif Sjaler er et tørklæde, der inviterer til at blive brugt. Silketørklædets lette vægt er bogstavelig talt en del af charmen. Her får du et tørklæde, der ikke vejer mere end 0,1 kg. En vægt der betyder, at du næsten ikke vil mærke det lette silketørklæde om halsen, skuldrene eller i håret.

Aperitif Sjaler er kendte for at kreere smukke og brugbare sjaler, og dette silketørklæde er ingen undtagelse. Tørklædet er udført i 100% ren silke - et naturligt, åndbart og temperaturregulerende materiale, der altid vil falde smukt. Dets blødhed er et kendetegn for silke, der kærtegner huden og aldrig irriterer.

Tørklædet er smukt dekoreret med figurer i forskellige gråtoner på en bund af rosa. Et design der gør det anvendeligt til alle typer af outfits – fra en simpel, ensfarvet bluse til en farverig sommerkjole.

Med sine mål, 50 x 170 cm, er tørklædet meget anvendeligt. Du kan både bruge det til at beskytte hals og skuldre mod chillen på en kølig sommeraften eller blot tilføre dit outfit lidt ekstra farve og personlighed.

Dette tørklæde er skabt i Indien, kendt for sin århundredelange tradition for tekstilproduktion. Du har med dette tørklæde et stykke fint håndværk, som vil holde i mange år med den rette pleje. Vaskeanvisningen lyder på rens, det vil sige, at tørklædet ikke skal fristes af tørretumbleren, da silken ellers kan miste sin blødhed og glans.

Her er de vigtigste punkter samlet:

  • Vægt: 0,1 kg
  • Størrelse: 50x170 cm
  • Materiale: 100% silke
  • Figurer i gråtoner på rosa bund
  • Producent: Aperitif Sjaler
  • Produceret i Indien
  • Vaskeanvisning: Renses

Det skulle gerne give dig et fuldstændigt billede af det fine rosa 22097B Cotton silketørklæde fra Aperitif Sjaler. Alt, der nu mangler, er at det bliver dit.

Specifikationer
Varenummer22097 B
ProducentAPERITIF SJALER
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeSilke
ProduktionslandIndien
Mål: 50x170 cm
Renses

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. Virksomheden er FairTrade certificeret, hvilket er din garanti for ordenlige produktionsforhold, uddannelse af medarbejdere og fair priser.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Anden generation

Aperitif Sjaler er nu i 2. generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske udtryk, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under varme somre & dyb røde nuancer gennem de kolde årstider.

Aperitif Sjaler har i årevis leveret unikke designs til museumsbutikker, designbutikker & FairTrade-forretninger, og vi har i Det Halve Kongerige haft den udsøgte fornøjelse at samarbejde med Aperitif Sjaler om produktion af et helt unikt tørklæde til et projekt under Soroptimist Danmark, der støtter op om at stoppe omskæring af kvinder i afrikanske lande.

Indisk håndværk på det nordiske marked

Aperitif Sjaler har stærke brandrelationer og en bæredygtig forretningsfilosofi, der bygger på FairTrade-certificering, og garanteret mulesing fri uld i deres produkter.

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, der bringer en lille luxsus ind i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil i de smukke kreationer.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur, enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler, og blomster går igen som bund på mange af Aperitif Sjalers tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi 'Changra', truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og forbudt at anvende, hvorfor de oprindelige pashmina tørklæder ikke længere kan skaffes.