APERITIF SJALER

22124 Banksia silketørklæde, Aperitif Sjaler

Aflangt, let anvendeligt silketørklæde med smukt mønster.
På lager
389,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

22124 Banksia silketørklæde

Indtast verdenen af sofistikeret elegance og tidløs skønhed med dette 22124 Banksia silketørklæde fra Aperitif Sjaler. Skabt til den moderne kvinde med en sans for luksus og høj kvalitet, skiller dette tørklæde sig ud som et sandt statement piece.

Dette aflange tørklæde, er blødt mod huden og let omkring din hals. Takket være dets størrelse på 50x170 cm, kan det styles på mange forskellige måder, uanset om det er draperet rundt om halsen, bundet omkring tasken, eller endda brugt som et hårtilbehør.

Men det der virkelig får 22124 Banksia silketørklæde til at skille sig ud, er det smukke mønster. Designet repræsenterer en kunstfuldt afbildning af en kærdekartebolle, udført i brændt gul, orange og røde nuancer mod en grå bund. Denne kolorit gør det til et alsidigt tilbehør, der kan parres med flere forskellige outfits.

Tørklædet er fremstillet af 100% silke i Indien, der er kendt for sin fremragende silkeproduktion. Dette sikrer at tørklæde er utrolig blødt mod huden, giver en behagelig følelse og samtidig ser uberørt og som nyt ud i mange år.

Som forventet ved ethvert luksuriøst tørklæde, skal dette tørklæde renses for at bevare kvalitet og farveintensitet. Dette gør det let at opretholde stoffets kvalitet over længere tid.

For at afrunde denne beskrivelse, er her en kort opsummering af de vigtigste egenskaber ved 22124 Banksia silketørklæde:

  • Skabt af Aperitif Sjaler, kendt for deres høj kvalitet og sofistikerede designs
  • Fremstillet i 100% silke
  • Mål: 50x170 cm, hvilket gør det muligt at style på mange måder
  • Bærer et smukt mønster af en kærdekartebolle i brændte nuancer på en grå baggrund
  • Fremstillet i Indien, kendt for deres høj kvalitet indenfor silkeproduktion.
  • Produktet skal renses for at bevare sin kvalitet
  • Vægt på 100 gram, hvilket gør det let at have på.
Specifikationer
Varenummer22124
ProducentAPERITIF SJALER
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeSilke
ProduktionslandIndien
Mål: 50x170 cm
Renses

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. Virksomheden er FairTrade certificeret, hvilket er din garanti for ordenlige produktionsforhold, uddannelse af medarbejdere og fair priser.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Anden generation

Aperitif Sjaler er nu i 2. generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske udtryk, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under varme somre & dyb røde nuancer gennem de kolde årstider.

Aperitif Sjaler har i årevis leveret unikke designs til museumsbutikker, designbutikker & FairTrade-forretninger, og vi har i Det Halve Kongerige haft den udsøgte fornøjelse at samarbejde med Aperitif Sjaler om produktion af et helt unikt tørklæde til et projekt under Soroptimist Danmark, der støtter op om at stoppe omskæring af kvinder i afrikanske lande.

Indisk håndværk på det nordiske marked

Aperitif Sjaler har stærke brandrelationer og en bæredygtig forretningsfilosofi, der bygger på FairTrade-certificering, og garanteret mulesing fri uld i deres produkter.

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, der bringer en lille luxsus ind i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil i de smukke kreationer.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur, enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler, og blomster går igen som bund på mange af Aperitif Sjalers tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi 'Changra', truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og forbudt at anvende, hvorfor de oprindelige pashmina tørklæder ikke længere kan skaffes.