APERITIF SJALER

22125 Flowering Gum silketørklæde, Aperitif Sjaler

Aflangt, let anvendeligt silketørklæde med smukt mønster.
På lager
389,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

22125 Flowering Gum silketørklæde

22125 Flowering Gum Silketørklæde fra Aperitif Sjaler er et elegangt og populært silketørklæde fra Aperitif Sjaler.

Det unikke 22125 Flowering Gum silketørklæde fra den anerkendte producent, Aperitif Sjaler, er perfektion inden for tørklæder. Håndlavet i Indien og produceret i 100% fin silke, dette tørklæde er en elegant tilføjelse til enhver garderobe. Med sin aflange form og dimensioner på 50x170 cm, tilbyder dette tørklæde mange forskellige anvendelsesmuligheder, hvilket gør det til en alsidig og stilfuld tilføjelse til din garderobe.

Tørklædets smukke design skildrer motif af valmuer i fine azalea og grønne nuancer på en dyb blå baggrund, der fuldender det sofistikerede look. Farvernes harmoni skaber et levende og samtidig roligt udtryk, der kan lyse ethvert outfit op, om det så er til hverdag eller fest.

Silketørklæde fra Aperitif Sjaler er et let tørklæde, idet det kun vejer 100 g, hvilket gør det behageligt at bære rundt på. Dette lettere vægt og silke materiale sikrer også, at tørklædet ikke kun er luksuriøst, men også venligt mod din hud.

Vaskeinstruktion anbefaler renseri, for bedst at opretholde tørklædets kvalitet og farveintensitet.

Opsummering af hovedpunkter:

  • Håndlavet i Indien og skabt af Aperitif Sjaler.
  • Fremstillet i 100% fin silke.
  • Måler 50x170 cm, hvilket gør det egnet til mange forskellige anvendelser.
  • Smukt design med valmuemotif i grønne og azalea nuancer på en blå baggrund.
  • Vejer kun 100 g, hvilket gør det let og behageligt at bære.
  • Renses, for at bevare kvalitet og farve.

Med 22125 Valmue Silketørklædet fra Aperitif Sjaler, får du en ideel kombination af komfort, kvalitet og design. Det er et must-have tilbehør for enhver moderne kvinde.

Specifikationer
Varenummer22125
ProducentAPERITIF SJALER
CertificeringFairtrade® certificeret
MaterialeSilke
ProduktionslandIndien
Mål: 50x170 cm
Renses

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. Virksomheden er FairTrade certificeret, hvilket er din garanti for ordenlige produktionsforhold, uddannelse af medarbejdere og fair priser.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Anden generation

Aperitif Sjaler er nu i 2. generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske udtryk, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under varme somre & dyb røde nuancer gennem de kolde årstider.

Aperitif Sjaler har i årevis leveret unikke designs til museumsbutikker, designbutikker & FairTrade-forretninger, og vi har i Det Halve Kongerige haft den udsøgte fornøjelse at samarbejde med Aperitif Sjaler om produktion af et helt unikt tørklæde til et projekt under Soroptimist Danmark, der støtter op om at stoppe omskæring af kvinder i afrikanske lande.

Indisk håndværk på det nordiske marked

Aperitif Sjaler har stærke brandrelationer og en bæredygtig forretningsfilosofi, der bygger på FairTrade-certificering, og garanteret mulesing fri uld i deres produkter.

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, der bringer en lille luxsus ind i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil i de smukke kreationer.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur, enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler, og blomster går igen som bund på mange af Aperitif Sjalers tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi 'Changra', truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og forbudt at anvende, hvorfor de oprindelige pashmina tørklæder ikke længere kan skaffes.