BY BASICS

4002 Shirt R-neck L/S, by basics

Bluse med lange ærmer og rund hals i 100% merino uld.

Vores absolut mest populære bluse - en klassiker gennem mange år!

På lager
Kun %1 tilbage
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

4002 Shirt R-neck L/S

4002 Shirt R-neck L/S, by basics er mere end bare en bluse; den er en garderobe essentiel, der kan bruges til enhver lejlighed - hverdag, fest eller aktiv udendørsbrug som vandring. Uanset hvor du bærer denne bluse, vil du altid føle dig komfortabel.

Designet af by basics, en producent, der stoler på kvalitet og bæredygtighed, er denne bluse lavet af 100% merinould fra Newzealandske og Australske merinofår, der behandles på en ordentlig måde. Ulden er OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret, hvilket betyder at materialet er garanteret fri for skadelige stoffer. Denne bluse er, ikke kun sikker for voksne, men også for børn.

Hvad gør denne bluse mere unik er dens struktur. Strikket som en 1x1 rib, det hjælper med at holde blusen elastisk og sikre, at den ikke drejer. Denne bluse er forvasket i systuen, så du behøver ikke at bekymre dig om at vaske den før brug. Og når det er tid til at vaske det, er det bare at bruge uldvaskemiddel og vaske på maksimalt 30 grader for at skåne uldfibrene og forlænge blusens levetid. Vask mindre og luft mere - det er alt, hvad det kræver for at holde denne bluse i bedste tilstand, hvilket er en god påmindelse for at tænke på planeten.

4002 Shirt R-neck L/S, by basics kommer i mange forskellige størrelser fra XS til XXL og med forskellige mål, så det er let at finde en, der passer perfekt til dig. Plus, den leveres med en detaljeret størrelsesguide, så du kan være sikker på at få den rigtige størrelse.

Foruden sin høje kvalitet og komfort, kommer denne bluse i en række af forskellige farver. Fra neutrale til livlige nuancer, der er en farve for enhver smag og stil.

Her er nogle af de vigtigste egenskaber ved 4002 Shirt R-neck L/S, by basics:

  • Produceret i 100% merinould
  • OEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
  • Mulesing-fri uld fra New Zealand og Australien
  • Skånsom vaskeanvisning på max 30 grader med uldvaskemiddel
  • Elastisk, komfortabel og holdbar
  • Tilgængelig i mange størrelser og farver

Vælg 4002 Shirt R-neck L/S, by basics. Et stykke tøj, der er lavet for både komfort og stil og som vil følge dig i mange år.

Specifikationer
Varenummer4002
ProducentBY BASICS
CertificeringOEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandPolen
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:4002 Shirt R-neck L/S, by basics
Din bedømmelse

Mål på bluse, liggende fra side til side i cm - alle mål er ca.:

 

XS

S

M

L

XL

XXL

Ærmegab

(brystvidde)

35

36

38

45

46

 48

Længde fra skulder

61

62

64

66

67

69

Ærme længde

54,5

56

 57

58

59

 61


by basics størrelsesanvisning - kropsmål, cm:

 

XS

S

M

L

XL

XXL

Brystomfang

84

90

96

102

108

114

Taljemål

70

76

82

88

94

100

Hofteomfang

88

94

100

106

112

118

Uldvask max. 30 grader med uldvaskemiddel. Skal liggetørre eller tørres ved lav varme i tørretumbler.

Er forvasket fra systuen, og kræver ikke vask før brug.

Uld har det bedst med at blive vasket mindre, og luftet mere - tænk på planeten - er en vask nødvendig?

Der skal anvendes uldvaskemiddel for at skåne uldens fibre og forlænge levetiden på produktet.

Tåler ikke blegning og iblødsætning.

Hos By Basics tror vi på, at ægte luksus ligger i enkelhed, bæredygtighed og ukompromitteret kvalitet. Med vores forpligtelse til at bruge 100% mulesing-fri Merino uld, sætter vi en ny standard for etisk mode, der respekterer både planeten og dens indbyggere.

Uanset omhyggeligt er hver del i vores kollektion omhyggeligt skåret i hånden, hvilket fremhæver unikke, rå kanter, der tilføjer karakter og individualitet til hvert stykke tøj. Denne opmærksomhed på detaljer sikrer, at hvert By Basics produkt ikke kun er tøj, men et kunstværk, der afspejler den håndværksmæssige håndværk, der går ind i dets skabelse.

Men vores engagement i bæredygtighed stopper ikke der. Vi er stolte af at annoncere, at alle vores produkter er certificeret STANDARD 100 af OEKO-TEX®, hvilket garanterer, at de er fri for skadelige stoffer og sikre både for dig og miljøet.

by basics tror på bevidst forbrug, hvilket er grunden til, at by basics tilbyder en made-to-order model. Dette betyder, at hvert element kun produceres, når du bestiller det, hvilket reducerer spild og minimerer CO2-udledning. Design- og strikkeprocesser, finder sted i Danmark, og produktionen på by baics egne faciliteter i Polen, hvilket sikrer gennemsigtighed og ansvarlighed hele vejen.

Med en mangfoldig palet på over 60 farver og mere end 90 modeller at vælge imellem, er der noget for enhver smag hos by basics. Med størrelser fra XS til XXL forpligter by basics sig til inklusivitet og at sikre, at alle kan opleve merino uldens luksus.

For at hjælpe dig med at passe på dine By Basics stykker og sikre deres lang levetid, giver vi en omfattende plejevejledning, der er specielt designet til merino uld. For når du investerer i by basics, investerer du ikke kun i tøj - du investerer i en bæredygtig fremtid, et smukt håndværket stykke ad gangen.