by basics

4015 Unisex uldbluse m/ lange ærmer, by basics

Langærmet unisex bluse med rund hals og sømmede kanter.

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 800,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Unisex bluse med lange ærmer

Model: 4015

Denne bluse er en en klassiker, der har været med i by basics kollektion, så længe jeg kan huske.

Oprindeligt er den designet som en unisex model og jeg solgt den som herrebluse. Gennem årene har det dog vist sig, at også damer der ønsker en lidt højere hals uden at det skal gå helt op i halsen er rigtig glad for denne.

Denne model har ligeledes opsømmede kanter på både ærmer og krop - så dem som synes at by basics design med de usømmede kanter ikke ser helt færdigt ud også kan få en skøn bluse.

Du skal vælge model 4015, hvis du gerne vil have en bluse med en fin afslutning ved halsen, der sidder til. En lige, ikke taljeret krop og opsømninger på ærmer og krop.

Hvis du er mand vælger du din normale størrelse. Hvis du er kvinde går du en størrelse ned ift. din normale størrelse.

Den blødeste merinould

by basics merinould er 100% Øko-Tex certificeret, har den blødeste finish og er af højeste kvalitet.

Ulden kommer fra newzealandske og australske merinofår, som har fået den bedste behandling. Den anvendte merinould er mulesing fri, for dyrene skal behandles ordentligt.

Merinould er fantastisk til at regulere kropstemperaturen, især når den bæres direkte mod huden. Uld giver varme uden at overophede pga. den gode åndbarhed i fibrene. Uld trækker sved væk fra huden, uden at det føles vådt pga uldens keratinfibre, som både er hydrofobiske (modstandsdygtige overfor vand) og hydrofil (vandabsorberende). Uld har antibakterielle egenskaber og er selvrensende.

Du kan med fordel købe et by basics produkt i merinould fordi merinould kan absorbere 1/3 af sin egen vægt, før du føler dig våd.

Merinould er sammensat af proteiner, der er biologisk nedbrydelige og derfor er et miljøvenligt materiale. Øko-Tex certificeringen giver dig sikkerhed for tøj uden sundhedsfarlige kemikalier. Ved at købe et stykke tøj fra by basics får du et lille stykke håndværk, for hver enkelt del i kollektionen håndklippes blandt andet for at opnå den unikke finish, der er på kanterne i de forskellige modeller.

Alle modeller fås i størrelse XS-XXL, og du kan vælge imellem mere end 60 forskellige farver.

Ser du en model eller en farve vi ikke har, kan den skaffes som en specialbestilling. Leveringstid ca. 6 uger. Ved specialbestillinger betales ved bestilling, og fortrydelsesretten kan ikke gøres gældende.

Uldvask max. 30 grader med uldvaskemiddel.

Skal liggetørre eller tørres ved lav varme i tørretumbler.

Er forvasket fra systuen, og kræver ikke vask før brug. Uld har det bedst med at blive vasket mindre, og luftet mere - tænk på planeten - er en vask nødvendig? Der skal anvendes uldvaskemiddel for at skåne uldens fibre og forlænge levetiden på produktet.

Tåler ikke blegning og iblødsætning.

Specifikationer
Varenummer4015 unisex
Producentby basics
CertificeringOEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandPolen