4018 Leek Green, by basics

På lager

819,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Rullekrave med lange ærmer, leak green

Model: 4018Denne skønne langærmede rullekrave fra by basics er en sand klassiker og musthave, hvis du elsker rullekraver.


Designet er dansk og systuen ligger i Polen.
Blusen er fremstillet i 100% merino uld, er blød, lun og lækker.

Ulden fnuldrer ikke, og du får en ven, der vil følge dig i mange år.


Den blødeste merinouldBlusbar merinould er 100% Øko-Tex certificeret, har den blødeste finish og er af højeste kvalitet. Ulden kommer fra newzealandske og australske merinofår, som har fået den bedste behandling. Den anvendte merinould er mulesing fri, for dyrene skal behandles ordentligt.

Merinould er fantastisk til at regulere kropstemperaturen, især når den bæres direkte mod huden.


Uld giver varme uden at overophede pga. den gode åndbarhed i fibrene. Uld trækker sved væk fra huden, uden at det føles vådt pga uldens keratinfibre, som både er hydrofobiske (modstandsdygtige overfor vand) og hydrofil (vandabsorberende)
Uld har antibakterielle egenskaber og er selvrensende.Du kan med fordel købe et by basics produkt i merinould fordi merinould kan absorbere 1/3 af sin egen vægt, før du føler dig våd 

Merinould er sammensat af proteiner, der er biologisk nedbrydelige og derfor er et miljøvenligt materiale.Øko-Tex certificeringen giver dig sikkerhed for tøj uden sundhedsfarlige kemikalier.Ved at købe et stykke tøj fra by basics får du et lille stykke håndværk, for hver enkelt del i kollektionen håndklippes blandt andet for at opnå den unikke finish, der er på kanterne i de forskellige modeller. Vaskeanvisning: Alle dele fra Blusbar kollektionen kan vaskes ved 30 grader uld program og derefter tørre tumbles ved lav varme. 

For at skåne uldens naturlige fedtlag i fibrene, anbefales uld vaskemiddel.

Yderligere information
Varenummer4018 leek green
FarveGrøn
MaterialUld
Producentby basics
Bedømmelser