Velkommen i Det Halve Kongerige

Hvad er Det Halve Kongerige?

 

For nogle år siden da vi havde overtaget Det Halve Kongerige, blev jeg af og til spurgt "hvad er Det Halve Kongerige"? Nogle havde set skiltet ved indkørslen og undrede sig over, hvad det var for noget.

Når jeg af og til møder nye mennesker, og snakken falder på, hvor vi bor, har jeg ofte hørt - "ahh, det er der med skiltet "Det Halve Kongrige - hvad er det egentlig for noget?"

 

Det Halve Kongerige er en lille gårdbutik med tilhørende webshop.

 

"Kongeriget" som vi i daglig tale kalder det herhjemme, er over tiden blevet til min hobby, det er altså ikke en butik som jeg lever af, men som jeg bruger min fritid på - og jeg nyder det.

Du kan læse historien om Det Halve Kongerige og hvordan Kongeriget endte ved mig, her.

 

I Kongeriget er der fokus på service, kvalitet og bæredygtighed.

Vi sælger beklædning fremstillet i forskellige typer af uld fx. mohair, merino uld og kashmir samt bambus, bomuld og silke.

Vi er vilde med uld og vi har det bedst i et stykke uld.

Desuden forhandler vi andre produkter der passer ind i vores bæredygtigheds filosofi, ex. produkter fra Simply Living.

 

I Det Halve Kongerige tænker vi på miljøet og bæredygtighed ved at undersøge hver enkel leverandørs overvejelser, inden vi indgår aftaler med leverandøren.

Vi bestiller kun det antal varer hjem som der er behov for og ofte betyder det, at der kun er et stk. af ex. en bestemt trøje.

Vores leverandører har korte leverings tider og ofte kan vi skaffe varer hjem indenfor en uge.

Hvis varen skal produceres tager det ofte ca. 4 uger og for nogle varer dog op mod 6 måneder.

Det kalder vi bæredygtig produktion, da vi kun bestiller det som forbrugeren har brug for, og derved undgår overproduktion.

 

Produktion og transport

Mange af vores produkter produceres i Europa og transporteres hertil pr. vej, hvilket giver et mindre klimaaftryk.

Nogle produkter kommer langvejs fra, hvor producenterne har fokus på gode arbejdsforhold for medarbejderne og deres familier og vi er på den måde med til at sikre gode leveforhold for disse mennesker.

Du kan læse mere om vores overvejelser i kategorien "om os" og punktet "bæredygtighed". Se her

 

Hvis du gør dig tanker eller overvejelser omkring vores produkter eller andet hører jeg gerne fra dig på mail: rie@dethalvekongerige.dk

 

nye produkter