Showroom er kun åbent efter forudgående aftale

Som kunde er du hjertelig VELKOMMEN til at besøge vores showroom, hvor du kan prøve tøjet på og mærke det i virkeligheden.

Det er meget vigtigt at aftale tid for besøg forud, og gerne et par dage i forvejen, da du ellers kan risikere at komme til en låst dør - og det ville da være ærgerligt.
Jeg forsøger at passe tider ind, så der er tid til personlig betjening og således at diverse hensyn til Covid-19 overholdes.
 
Der kan aftales besøg i showroom på hverdage mellem kl. 10 - 15, men hvis du er på gennemrejse fra øst til vest eller af andre grunde ønsker at komme forbi
på andre tidspunkter, finder vi også ud af det.
 
Det er vigtigt, at du ikke forventer ekspedition som i en almindelig tøj forretning, hvor ekspedienter er uddannet til at ekvipere dig. Jeg er uddannet sygeplejerske/sundhedsplejerske og leder, og driver nu en webshop. Jeg har slet ikke evner til at hjælpe dig som en person, der er uddannet i en tøjbutik, vil kunne. Det du får ved mig, er muligehden for at prøve tøjet på og mærke kvaliteten, derfor hedder det et showroom og ikke en butik. 
 
Hvis du har lyst til at besøge showroom, så send mig en besked eller ring for at aftale tid på mob. 2341 6990.
 
Jeg glæder mig til at se dig.
Venligst Rie
 
Showroom  Butik