mohair sokker

Her på siden finder du vores store udvalg af sokker og strømper i mohair. Du finder også sokker og strømper i lækre uldblandinger såsom uld, bomuld og bambus. Vi forhandler også strømper fremstillet til specielle formål såsom diverse former for sport. Du finder derfor både strømper til hverdag, gode lange gåture, og hvad du ellers går og har brug for.

Strømperne på siden forhandles også i forskellige størrelser efter præference og formål. Du finder derfor strømper og sokker i længderne: lange, mellem og ankel. Strømperne fås desuden også i forskellige størrelser, så du er sikret en god pasform til netop din fod. Du finder dem også i forskellige farver, så du har mulighed for at udtrykke dig gennem hele din garderobe.

Læs mere Læs mindre

5 varer

pr. side

Mohair – en superstjerne uld

Mohair er en rigtig superstjerne i uldverdenen. Uld er både blød og slidstærk, og den er ikke kradsende, som for eksempel almindelig fåreuld. Dens gode slidstærke egenskaber gør den perfekt til sokker, der udsættes for meget slid i løbet af en dag. Mohair er også en fantastisk uld, når det kommer til varmeregulering. Den har evner til både at holde dine fødder varme og kølige, så de kan bruges året rundt.

Udover mohairs gode egenskaber til varmeregulering, er den også yderst effektiv, når det kommer til fugtabsorbering og isolering, der lader din fod ånde. På den måde undgår du fugtige fødder, og den mindsker derfor lugt og ubehag. Det bløde stof og gode pasform afhjælper vabler under længere tids brug. I kombination med polyamid, der giver sokken elastiske egenskaber, glider sokken ikke rundt eller falder sammen.

Strømper til forskellige formål og funktioner

Vores store udvalg byder på lækre strømper, der fås til alle formål. Du finder derfor forskellige strømpenavne, som vi vil uddybe her. De tyndeste strømper kaldes basic. Herefter følger de mellemtynde og tykkere strømper med flere funktioner, nemlig work, comfort og diverse sportstyper såsom jæger og vandresokker. Du finder sokkerne i et udvalg af gode og miljøbevidste mærker som f.eks. Natures-choice, Cape Mohair, Corrymoor og Dansk Naturfiber. Leder du efter et perfekt match til dine sokker? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af bukser og nederdele.

Klikker du dig ind på det enkelte produkt, har du mulighed for at se dets specifikationer. Dette kan være ekstra brugbart, hvis du søger en strømpe med ekstra slidstyrke, god kompressionsevne m.m. Fælles for alle strømperne er deres høje kvalitet og eksemplariske blanding af komfortable materialer, der giver komfort i hvilken som helst situation.

Grøn gennemsigtighed og bæredygtig profil

Det Halve Kongerige har fokus på gennemsigtighed, der gør det nemt for vores kunder at handle bæredygtigt. Vi undersøger nøje de mærker, vi forhandler, så du er sikker på, at handle så bæredygtigt som muligt. Vores mærker sørger for gode arbejdsforhold og sikkerhed i produktionen, og der bliver brugt de bedste naturmaterialer og råvarer.

Har du spørgsmål omkring bæredygtighed, varer i vores sortiment eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformation nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!