Gai+Lisva

Adda Knit Pullover - Natural, Gai+Lisva

OBS! OUTLET vare, udgår fra sortiment!

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 599,00  DKK Regulær pris 1.199,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Adda Knit Pullover, natural

Adda er en striktrøje, som er lavet I 70% bomuld og 30% hamp.

Striktrøjen har lange ærmer, rund halsudskæring og lav skuldersøm. Adda har ribkanter på ærmer, halsudskæring og nederst.

Striktrøjen har en afslappet pasform.

Adda er en striktrøje, som er lavet i en blød blanding af bomuld og hemp. Striktrøjen er en blød og behagelig tilføjelse til din garderobe, og kan nemt kombineres med en skjorte, top eller tee shirt under.  

Gai+Lisva

Ved køb af denne bluse understøtter du bæredygtig tøjproduktion, da blusen er fremstillet i naturlige produkter, der er bionedbrydelige i EU, hvorved transport og dermed CO2 udledning reduceres.

Gai+Lisva er et dansk brand der stammer fra Aarhus. Søstrene Malene og Bettina Aagaard Jensen står bag mærket, der har sit navn fra familiens to huse.

Gai+Lisva har værdier der hviler på simple nordiske traditioner og produkter i kollektionerne indbyder til ro, balance, trivsel og ansvarlighed i livet.

Gai+Lisva står for bevidst tøjproduktion, og skaber tidsløse høj kvalitets produkter, der holder ud over modetrends og kollektioner der skifter. Når du køber et Gai+Lisva produkt får du et produkt, der vil holde i mange år og som vil blive en del af din basis garderobe.

Alle produkter er fremstillet med omtanke for miljø og kvalitet og mange Gai+Lisva produkter er en del af basis kollektionen, som kan bestilles år efter år. To gange om året udkommer en kollektion med de samme basis styles og nye produkter i sæsonfarver, som kun fremstilles i et begrænset antal. 

Når du køber et Gai+Lisva produkt handler du ansvarligt og bæredygtigt.

Gai+Lisvas samarbejdspartner er beliggende i Prato, Italien. Denne lille fabrik er familieejet og drives af en mor Deanne og hendes to døtre Scilla and Monica. Her er håndværket i fokus. Gai+Lisva besøger fabrikken to gange årligt, og hver gang med stor gensynsglæde. Til trods for store sprogvanskeligheder, da løses opgaven altid, og det design de drømmer om muliggøres. Med mange års erfaring og en stor kærlighed til strik løses alle opgaver store som små.

Gai+Lisva har arbejdet med denne lille fabrik siden 2016. Der arbejdes som udgangspunkt kun med RWS garner på denne fabrik. Grundet fabrikkens begrænsede kapacitet, har det ikke været muligt at få denne fabrik certificeret.

 

 

Specifikationer
Varenummeradda knit natural
ProducentGai+Lisva
MaterialeBomuld