Dately

Adventskalender - Tid til intimitet, Dately

En adventskalender der skaber minder, hvis du giver dig tid til en pause fra den travle juletid - tid til nærvær og tid til hinanden.

På lager
Tilbudspris 477,00  DKK Regulær pris 795,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Adventskalender - Tid til intimitet

Med Dately´s adventskalender Intimitet kan du og din partner nyde en december fyldt med udfordringer og oplevelser i sengen sammen. Kalenderen er fyldt med særligt udvalgte og spændende produkter, som du og din partner kan bruge til at skabe nye minder og gode stunder.

Kalenderen er planlagt så I blot skal nyde tid til nærvær og tid til hinanden: 

  • 4 hyggelige dates der skaber forførelse, lyst og intimitet

  • Alt lige fra samtalekort, sexlegetøj, spil og sjov

  • Kalenderen indeholder værdi for 1047 kr

Hvis du gerne vil vide præcist hvad kalenderen indeholder inden du køber den, kan du skrive til vores søde kundeservice. De kan helt sikkert lokkes til at afsløre hvad der er i den, og du kan fange dem på [email protected]

Dately

Dately har fundet sin vej til Det Halve Kongerige, da vi tror på, at et parforhold med nærvær og intimitet er et mere bæredygtigt forhold. Vi har alle brug for kærlighed og intimitet, og en dateboks kan være en sjov og kærlig afveksling og inspirator.

Ideen til Dately opstod under coronaepidemien, da der viste sig et behov for at par kunne gå på date sammen - hjemme. Ideen har vist sig at være eftespurgt, også efter corona. 

Der findes foreskellige slags datebokse, fælles for dem er at de alle er tilrettelagt, så du bare skal aftale med din partner, hvornår I skal på date. 

Hos Det Halve Kongerige har valgt at forhandle et udvalg af de mest populære bokse, både til nærvær og intimitet. Alle pakker sendes i vores diskrete indpakning.

Specifikationer
VarenummerAdvent tid til intimitet (grøn)
ProducentDately