Aperitif Sjaler

44095 Bausky uld/silke tørklæde, Aperitif Sjaler

Udsolgt
695,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Bausky autumn uld / silke tørklæde

Smukt tørklæde med cirkler på cirkler i mange forskellige nuancer.

Tørklædet måler 70 x 180 cm og er fremstillet i 92% uld og 8% silke.

Aperitif Sjaler

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972. I 2022 er virksomheden blevet FairTrade certificeret, din garanti for ordenlige produktionsforhold.

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet. Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked. Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer. Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde.

Aperitif Sjaler er nu i 2 generation i familien.

Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked. Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske tema.

Designet matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under somre & dyb røde gennem de afkølende årstider. 
Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance, og en luxus i hverdagen.

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil.

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med klima- og demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur også enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv.

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler og blomster går igen som bund på mange af firmaets tryk.

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi, 'Changra' truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og i dag forbudt.

Renses

Specifikationer
Varenummer44095 bausky
ProducentAperitif Sjaler
MaterialeSilke, Uld