Aperitif Sjaler - valmue - silke tørklæde - blå

Ikke på lager

299,00 kr
Produktbeskrivelse

Aperitif Sjaler, silke tørklæde - valmue blå

Lille, let anvendeligt silketørklæde fra Aperitif Sjaler i 100% silke.

Blå bund med motiv af valmuer i grønne og azalea farvede nuancer.
Tørklædet måler 50 x 170 cm.

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har fokuseret på tørklæder og sjaler siden 1972.

 

Aperitifs værdier har deres rodfæste fra Indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet.

 

Aperitif Sjaler designer print og farver som passer til museer og den skiftende mode i det skandinaviske marked.

Mange af Aperitifs designs går igen år efter år og du vil opleve at dit tørklæde ikke går af mode, men forbliver med at være en klassisk beklædningsgenstand, du vil bruge i mange år fremover.

 

Tørklæder og sjaler har deres helt eget eksklusive udseende fra Aperitif – et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer.

 

Printene afspejler tendenser i farvepaletter, tilpasset skandinaviske stemninger med et indisk strejf af blødhed og sydfranske solskins palme toner – som en apéritif på en afslappede måde. 

 

Aperitif Sjaler er nu i 2 generation i familien. Firmaet var til stede på de nordiske messer helt fra begyndelsen og findes stadig som en vigtig spiller på det altid skiftende modemarked.

 

Firmaets filosofi er baseret på sæsonudvikling, der bringer indisk håndværk sammen med det skandinaviske tema, der matcher livsstilen omkring “hygge” med friske limefrugter under somre & dyb røde gennem de afkølende årstider med henvisning til museumsbutikker, designbutikker, fairtrade-butikker + Norske ambassadører for bæredygtig levevis inden for brandrelationer og forretningsfilosofi, der tager sig af oplevelsen og bringer den lille luksus ind i hverdagen.

 

Tørklæder og sjaler viser form & funktion med et glitrende strejf af elegance.

 

Gennemsigtighed, kreativitet og naturlige stoffer er de dybt forankrede værdier, der er grundlagt i det indisk-danske hold, der bringer regional teknik i farvespil. 

 

Indien i dag er meget forskelligt fra tidligere tider med klima- og demografiske skiftende mønstre. Håndlavet kulturarv er en eksklusiv affære, råvarer ændrer struktur også enten med ny teknologi eller beskyttelse af begrænset arv. 

 

Digitale tryk blomstrer på forskellige tekstiler og blomster går igen som bund på mange af firmaets tryk.

  

Aperitif Sjaler er kendt for kvaliteten af ​​bløde teksturer, hvor tørklæder og sjaler i uld får et specielt gennemsigtigt touch, der får nuancer til at skille sig smukt ud i det enkelte håndværk.

 

 

Aperitif har stor viden inden for pashmina og cashmere - dog er geden alias Changthangi, 'Changra' truet, og derfor er det fine gedehår en hellig arv og meget forbudt. 

Yderligere information
Varenummer22125
FarveBlå
MaterialSilke
ProducentAperitif Sjaler
Bedømmelser