MAISON MATINE

Avant L´Orage 15 ml, Maison Matine

Skøn blomsterduft - her i en lille flacon, lige til at have med i tasken.

På lager
235,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Avant L´Orage 15 ml

Avant L´Orage 15 ml fra Maison Matine er din mulighed for at opleve et øjeblik trukket ud af tiden, pakket nænsomt ind i en skøn blomsterduft. Med denne kompakte flacon, vil du aldrig møde verden uden dette lille touch af fransk elegance - den er nemlig lige til at have med i tasken.

Eau de Parfum'en er skabt med en eksklusiv blanding af topnoter af lyserød peber, der giver en subtil krydret tone til duften. Hjertenoter af jasmin sambac og benzoin tilfører en sød og stærkt aromatisk duft, der holder sig nærværende i mange timer. Baseret på vanilje, sandeltræ, tonkabønner og moskus, afrunder disse basenoter Avant L'Orage med en dybde og rigdom, der er karakteristisk for træagtige, blomsterdufte.

Produktet er produceret i Frankrig, hvor Maison Matine sikrer sig, at deres produkter er af bedste kvalitet.

De vigtigste egenskaber ved Avant L'Orage 15 ml, Maison Matine:

  • Unisex Eau de Parfum
  • Indeholder topnoter af lyserød peber, hjertenoter af jasmin sambac og benzoin, og basenoter af vanilje, sandeltræ, tonkabønner og moskus
  • Praktisk flacon på 15 ml – perfekt til tasken
  • Kvalitetsparfume produceret i Frankrig
  • Er særligt velegnet til dig, der elsker træagtige, blomsterdufte
  • Meta beskrivelse: Oplev et paradoksalt og suspenderet øjeblik med denne blomsterduft og naturlige Eau de Parfum, produceret i Frankrig.
Specifikationer
VarenummerAvant L´Orage 15 ml
Størrelse15 ml
ProducentMAISON MATINE
ProduktionslandFrankrig

15 ml - 0.5 Fl.Oz

Avant L´Orage:

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL

Maison Matine

Maison Matine er på en bæredygtig mission om at tilføre dig bæredygtige dufte, der indeholder op mod 92% natur og som gør op med den traditionelle parfumeri kultur.

Alkoholen i parfumen er baseret på hvede og ingredienserne i duftene er naturlige.

Illustrationerne på parfume flakonerne er lavet af to superkvinder, Perrine Honoré og Mathilde Purseigle.

Perrine HONORÉ er en fransk illustrator og grafisk designer med base i Barcelona. Hun arbejder inden for mange felter såsom urban kunst, skabelse af tekstilmønstre mv.
Det er gennem en festlig og farverig æstetik, at hun konstruerer et kritisk univers, hvor galskab og spontanitet hersker. Instagram: @honoreperrine

Mathilde PURSEIGLE er en fransk grafisk designer med base i Paris. Meget kreativ byggede hun hele Maison Matine-identiteten og illustrationerne til den første kollektion. Hun er Maison Matines hemmelige våben!