Hvordan returnerer jeg en vare?

Sommetider, når du får din vare, og du prøver den på - finder du ud af, at det bare ikke er dig!
Det sker jo. Men den gode nyhed er, at du har 14 dage til at returnere dine varer for at få krediteret dine penge.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dethalvekongerige.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
* har modtaget din vare
* får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
* får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele af den.

Du kan købe en returlabel og hente fortrydelsesformular i vores returportal nederst på webshoppen.

Fortrydelsesformularen (retursedlen) sendes automatisk til dig, når du bestiller en returlabel i vores returportal nederst på siden. Har du ikke en printer kan du skrive på pluksedlen, hvad du ønsker at returnere og medsende den sammen med dine returvarer.

Har du ikke en printer, kan du bestille en returlabel i returportalen og vise QR-koden, der hvor du indleverer pakken, så udskriver de en pakkelabel til dig. Vedlæg venligst pluksedlen, hvorpå du skriver, hvad du vil returnere.

Er der nogle varer som ikke kan returneres?
Langt de fleste af vores varer kan returneres og fortrydes.
For at få fuld refusion, må forsegling på sæber, parfumer og lign. ikke være brudt og hangtags må ikke være fjernet. Varer der bærer tydeligt præg af at have været brugt kan ikke fortrydes.

Hvormeget koster det at returnere en vare?
Returpris afhænger af hvilken transportør du vælger.
Hvis du benytter vores returportal kan du se, hvad prisen er på returlabel i returportalen.
Har du opnået fri fragt ved køb af varer og returnerer dele af ordren, vil vi opkræve fragt, såfremt det samlede ordrebeløb er under fri fragt grænsen.

Kan jeg returnere flere ordrer i samme pakke?
JA! Du er velkommen til at returnere flere ordrer i samme pakke, blot det er indenfor fortrydelsesfristen og du har vedlagt pluksedler eller returformularer på de varer, du ønsker at returnere. Du finder returseddel i vores returportal.

Hvor lang tid går der fra jeg får mine penge retur?
Vi krediterer typisk varer samme dag som vi modtager dem retur.

I sjældne tilfælde og travle perioder, samler vi retur til en gang om ugen, og krediterer der.

Når vi har krediteret dine varer får du en kreditnota tilsendt på e-mail fra os.
Når du modtager kreditnotaen har vi sendt dine penge retur i systemet. Hvor lang tid der går inden pengene er retur på din konto afhænger af det betalingsmiddel du har brugt, og din bank - men mange oplever, at pengene er retur samme dag, som de modtager kreditnotaen.
Har du ikke modtaget dine penge indenfor 5 hverdage efter du har modtaget kreditnotaen, bedes du sende os en mail på [email protected] - så undersøger vi hvad der er sket, og kommer tilbage til dig hurtigst muligt.