by basics

1028 Denim Blue, by basics

Udsolgt
195,00  DKK
  • 1-2 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Naturlige materialer

Halsedisse - neck warmer i denim blue

ONE SIZE

100% mulesing fri merino uld - designet og produceret i Danmark.
Dejlig tynd uld strik, der ikke kradser. 

Halsedissen eller hals varmeren er syet i enkelt lag ensfarvet merino uld. Den har et rør og to løse ender, der kan varme ned på ryggen og foran på halsen.

Den er lang nok til at du kan trække den op over hovedet, så den varmer på ører og isse, hvis du ønsker det.

Ca. 54 cm lang og ca. 27 cm bred. De to løse stykker er ca. 20 cm lange. 

Vaskes på 30 grader uldprogram og tumbles uden krymp.  

Den blødeste merinould

Blusbar merinould er 100% Øko-Tex klasse 1 certificeret, så den kan bruges af både børn og voksne og har den blødeste finish og er af højeste kvalitet.

Ulden kommer fra newzealandske og australske merinofår, som har fået den bedste behandling. Den anvendte merinould er mulesing fri (certificeret), for dyrene skal behandles ordentligt.

Blusbar er strikket som 1x1 rib, hvilket gør at kvaliteten ikke drejer og strikkemetoden gør metervaren naturlig elastisk. Samtidig tilføjer det et klassisk og tidsløst udtryk til produktet.

Blusbar uld er superwashed, det bevirker at ulden er blød, kradser ikke, nem at håndtere og har en længere holdbarhed - det er godkendt ifht Oeko-Tex certificeringen.

 

Merinould er fantastisk til at regulere kropstemperaturen, især når den bæres direkte mod huden.
Uld giver varme uden at overophede pga. den gode åndbarhed i fibrene. Uld trækker sved væk fra huden, uden at det føles vådt pga uldens keratinfibre, som både er hydrofobiske (modstandsdygtige overfor vand) og hydrofil (vandabsorberende).
Uld har antibakterielle egenskaber og er selvrensende.

 

Du kan med fordel købe et by basics produkt i merinould, fordi merinould kan absorbere 1/3 af sin egen vægt, før du føler dig våd.

Merinould er sammensat af proteiner, der er biologisk nedbrydelige og derfor er et miljøvenligt materiale.

Øko-Tex certificeringen giver dig sikkerhed for tøj uden sundhedsfarlige kemikalier.

Ved at købe et stykke tøj fra by basics får du et lille stykke håndværk, for hver enkelt del i kollektionen håndklippes blandt andet for at opnå den unikke finish, der er på kanterne i de forskellige modeller.

 

by basics holdninger ift. bæredygtighed og miljø.

by basics holdning er, at når man producere tøj kan man ikke kalde sig 100% bæredygtig.

Men by basics kan ærligt sige, at de gør deres allerbedste for, på alle fronter konstant at optimere, så de nærmer sig det bedste resultat ift. etik, miljø og bæredygtighed.

Hver gang der arbejdes med en problemstilling eller et til- og fravalg og by basics tænker altid etik og miljø ind i løsningen.

by basics er konstant bevidste om de valg der tages, og det er meget vigtigt at være et transparent firma, samt ordentlige mennesker. Derfor:

  1. produceres i Europa for at have produktionen så tæt på som muligt.
  2. personaleplejen og ordentlige forhold på produktionsstederne er vigtigt.
  3. der produceres ”on demand” for at undgå overproduktion og by basics opfordrer forhandlere til, kun at købe det der er brug for.
Uldvask max. 30 grader med uldvaskemiddel. Skal liggetørre eller tørres ved lav varme i tørretumbler. Er forvasket fra systuen, og kræver ikke vask før brug. Uld har det bedst med at blive vasket mindre, og luftet mere - tænk på planeten - er en vask nødvendig? Der skal anvendes uldvaskemiddel for at skåne uldens fibre og forlænge levetiden på produktet. Tåler ikke blegning og iblødsætning.
Specifikationer
Varenummer1028 denim blue
StørrelseONE SIZE
Producentby basics
CertificeringOEKO-TEX® STANDARD 100 certificeret
MaterialeUld
ProduktionslandPolen