Abatox Nordic

Abatox Nordic A/S er et dansk firma der er importør og distributør af udvalgte brands med speciale indenfor effektive og giftfrie produkter til bekæmpelse af insekter og skadedyr.

Visionen hos Abatox Nordic A/S er at tilbyde produkter som bygger på innovativt design og teknologi og som arbejder med naturens egne virkemidler.

Abatox Nordic A/S er stiftet i 1957 og i dag del af HHS Gruppen A/S.

Læs mere Læs mindre

6 varer

pr. side

Naturlige produkter mod møl

Naturlige produkter til mølbekæmpelse er alternativer til traditionelle skadedyrsbekæmpelsesmetoder, der ofte indeholder kemikalier. De naturlige alternativer anvender ofte plante-baserede ekstrakter, duftstoffer eller andre organiske stoffer til at afskrække eller dræbe møl uden at skade mennesker eller miljøet. Nogle eksempler på naturlige produkter til mølbekæmpelse inkluderer nelliker, cedertræ, lavendel, eukalyptus og citron æterisk olie. Disse produkter er ofte tilgængelige i form af pulver, spray eller spåner, og kan bruges til at beskytte skabe, garderober, skuffer og andre områder mod møl. Det er vigtigt at bemærke, at nogle naturlige produkter til bekæmpelse kan have begrænsede effekter og måske ikke være effektive mod alle typer af møl eller klannere.

Cedertræ

Cedertræ er blevet anvendt som et naturligt middel til at afskrække møl i mange år. Det siges, at cedertræs duft er ubehagelig for møl og klannere og kan hjælpe med at afværge dem fra at inficere tøj og andre tekstiler. Cedertræ kan anvendes i form af cedertræ spåner eller cedertræolie. Når cedertræspåner er placeret i skabe, kufferter og andre opbevaringsområder, frigives cedertræets aroma og skulle hjælpe med at afskrække møl. Cedertræolie kan bruges til at imprægnere tøj eller tekstiler for at beskytte dem mod møl. Det er værd at bemærke, at cedertræ ikke vil dræbe eksisterende møl eller klannere, men det vil hjælpe med at afskrække dem fra at inficere yderligere tøj eller tekstiler. Det er også vigtigt at huske, at ikke alle møl reagerer på cedertræs aroma på samme måde, så det kan være nødvendigt at afprøve andre naturlige alternativer, hvis cedertræ ikke viser sig at være effektivt.

Bløde tekstiler

Bløde og naturlige tekstiler som silke og uld er møl og klanneres livret. Før i tiden var det med møl og klannere som med lus, at man blev betragtet som uhygiejnisk, hvis man blev angrebet af møl mv. Sådan er det heldigvis ikke længere. I dag kan alle blive angrebet af møl eller klannere, da vi bruger meget mindre pesticider, hvilket er en god ting for biodiversiteten. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail eller kontakte os i vores telefontid.