Aperitif Sjaler

Hvis du står og mangler et unikt tørklæde eller sjal i din garderobe, så kan vi helt klart anbefale de smukke kollektioner fra Aperitif Sjaler. Virksomheden producerer smukke sjaler og tørklæder i farverige print med et kreativt twist. Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har haft succes på markedet siden 1972.

Produktionen har sit rodfæste i smukt indisk håndværk, bæredygtige relationer og kreativitet. Aperitif Sjaler er ikke bange for at lege med forskellige farver og udtryk, og deres produkter tilpasser sig nemt tidens trend og mode.

Ønsker du dig et flot og unikt silketørklæde, kan du se udvalget fra Aperitif Sjaler nedenfor.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 95

Side
pr. side

En familievirksomhed med en smuk filosofi

Aperitif Sjaler har været en familievirksomhed i 3. generationer. De smukke silketørklæder er en afspejling af den dansk-indiske familie, der lader sig inspirere af begge kulturer. I deres produktion kombineres den danske hygge med indiens farverige mode og minder om tropiske frugter og stærk sommersol. Dette afspejles tydeligt i silketørklædernes legende og farverige prints, der let tilpasses den skandinaviske mode.

Et andet vigtigt budskab er deres rod i bæredygtig produktion. Foruden høj kvalitet har de stort fokus på både bæredygtig produktion og distribution. Tørklæderne afspejler sæsonernes skift i form af de brugte materialer. Derfor finder du både tørklæder i 100% silke til de varme sommermåneder og tørklæder i 100% uld til vinterkulden.

Slow fashion og bæredygtighed

En af de største syndere, når det kommer til forurening og ressourcespild, er ’fast fashion’. Fast fashion dækker over butikker og kæder, der producerer nye kollektioner flere gange om året for at være med på moden. Hos Det Halve Kongerige går vi derimod ind for ’slow fashion’, der sikrer en bæredygtig produktion samt tøj, der kan bruges flere år uden at miste sin værdi.

Her er Aperitif Sjaler ingen undtagelse. De smukke sjaler og tørklæder kan bruges året rundt, og deres høje kvalitet sikrer, at du kan få glæde af det mange år ind i fremtiden. De har meget erfaring inden for de naturmaterialer, der bliver brugt, og produkterne indeholder derfor hverken plastik eller farlige kemikalier. De smukke og unikke prints værner om en kulturarv samt et udtryk, der aldrig vil gå af mode.

Derfor er vi hos Det Halve Kongerige stolte af at lagerføre bæredygtige virksomheder såsom Aperitif Sjaler, esencia, Engel Sports og care by nature.

Kontakt os gerne

Hos Det Halve Kongerige er du altid velkommen til at kontakte os – uanset hvilke spørgsmål, du skulle have. Vi ønsker ikke at bidrage til overproduktion, og vi har derfor et begrænset lager. Er en vare udsolgt, må du endelig kontakte os, så vi kan bestille den hjem til dig.

Du kan finde alle vores kontaktinformationer nederst på hjemmesiden. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer alle hverdage.