Blusbar by basics

Her finder du et bredt udvalg af funktionelt tøj, hvor der er lagt tanker bag enhver detalje og beslutning. Det skal være muligt at få elegant og stilrent tøj med god komfort, og det sikrer Blusbar by basics. Der er et stort udvalg af forskellige modeller, farver og størrelser, og så er miljø, etik og bæredygtighed desuden i højsædet.

1-48 af 302
1-48 af 302

Forny garderoben med Blusbar by basics

Ingen mennesker er ens, hvorfor der er et hav af muligheder, når det kommer til lækre produkter fra Blusbar. Vi forhandler en bred palette af de mest populære modeller online, så du netop kan få det bedste af det bedste. Her finder du t-shirts, bluser, bukser, leggings, veste, kjoler, cardigans, huer, pulsvarmere, halsedisse, nederdele, hættetrøjer og rullekraver. Blusbar forhandler ikke kun bluser til kvinder, men også til mænd, og så har de hele 63 forskellige farver/mønstre, som du kan finde en oversigt over her. Alt tøj fås i størrelse xs – xxl, udover tilbehør som huer, halsedisser og pulsvarmere, som er onesize. Med det kombinationsdygtige design, vil der være plads til Blusbar i enhver garderobe.

100% mulesing fri OEKO-tex certificeret merino uld

Udover de mange goder ved tøj fra Blusbar, såsom kvalitet, design og komfort, er de særligt fokuseret på, at dyr skal have det godt. Denne merinould, som de gør brug af, er både luftig, blødt for huden og bakteriehæmmende. Desuden har Blusbar også fokus på, at der ikke skal overproduceres tøj, så de ikke ender med at stå med et stort lager af overskydende tøj. Et af de største kendetegn ved Blusbar er, at de vægter etik, miljø og bæredygtighed højt til trods for, at tøjbranchen er kendt for at være en storsynder hertil. De træffer altid beslutninger til bæredygtighedens fordel. Ønsker du at kombinere den nye garderobe af Blusbar by basics med andre brands, hvis forretningstankegang bygger på samme grundlag, så er der her brands som Sophie Digard, Marianne Gorridsen og Gai+Lisva.

Det får du hos os

Hos Det Halve Kongerige ønsker vi at gøre det så nemt og overskueligt for dig som overhovedet muligt. Leveringstiden er ca. 4 uger, da produkterne først produceres, når du har bestilt. På den måde undgås overproduktion. Vi tilbyder fri fragt til pakkeshop ved køb over 399,- og 14 dages returret. Vigtigst af alt, synes vi, støtter vi op omkring bæredygtige værdier. Vi befinder os ikke kun online, men har også et showroom, hvor du kan komme efter aftale i alle hverdage. Vil du have svar på spørgsmål til nogle af vores mange produkter, for eksempel Blusbar by basic, så kan du altid fange os på telefon, mail eller sociale medier som Facebook og Instagram. Vi ser frem til at høre fra dig.