Cape Mohair

Sydafrikanske Cape Mohair er Det Halve Kongeriges trofaste samarbejdspartner og leverandør af strømper igennem mange år. Det Halve Kongeriges egne strømper i mærket natures-choice er produceret af Cape Mohair.

Cape Mohair startede i det små og lavede sokker af en kombination af mohair, uld og meget kærlighed. Sidenhen er der kommet andre fibre som bomuld og bambus til for at tilpasse strømperne til skiftende livsstile, og Cape Mohair har derved skabt nogle af de mest avancerede sokker på markedet!

Cape Mohair har stort fokus på etik og bæredygtighed og har ikke mistet deres virksomhedsetik af syne. Cape Mohair er fast besluttede på at give dig en sok, der ikke kun er teknologisk avanceret, men også skaber job, opretholder landets levebrød og er miljøvenlig - "træder let på jorden".

Læs mere Læs mindre
Filtrer

1 vare

pr. side

Produktion

Cape Mohair er voldsomt etiske fra starten af ​produktionskæden - det hele begynder på Cape Mohairs helt egen angora-gård i Western Cape, hvor de overvåger hvert dyrs sundhed og pleje, hvoraf mange har deres egne navne og personligheder. Cape Mohair følger de strenge bæredygtige produktionsretningslinjer for Mohair Industry, der regulerer klipning, og dyrene bliver ikke skadet under nogen klipning. Se film om klipning af gederne her: https://www.youtube.com/watch?v=jiw3ayNci6s

Mohairstrømper

Cape Mohair laver sokker til rigtige mennesker med ægte lidenskaber. Strømperne er udviklede til dig der vandrer til toppen af ​​bjergene, i underjordiske grotter, på tværs af enge og dale, løber over målstreger, er på tur med hunden, på job eller bare til at hygge i sengen en vinter morgen.

Cape Mohair er den største mohair-sokkeproducent i verden. Gennem årene har firmaet eksperimenteret og udviklet deres egen know how indenfor avancerede tekniske processer og fiberfunktioner i arbejdet med mohair. Cape Mohairs unikke blanding af mohair og uld giver sokkerne fremragende kapillærevne, som naturligt transporterer fugt væk fra foden og holder den tør, behagelig og lugtbestandig, selv i de mest krævende aktiviteter.

Efter at have mestret kunsten at strikke strømper, etablerede Cape Mohair et væveri i den søvnige kystby Plettenberg Bay. Her blev produktionen udvidet med plaider, der med omfattende viden om de naturlige mohair fibre og merinould har skabt Sydafrikas mest elskede og pålidelige mohair plaider, der bringer Cape Mohair ikke kun på fødderne, men også ind i hjemmet hos mange glade kunder.

Udvikling

Som virksomhed brænder Cape Mohair for at eksperimentere, udvikle og udvide deres sortiment. Og mens de fortsætter med at nå nye højder inden for kvalitet og innovation, forbliver deres fødder fast på jorden og imødekommer altid forslag og feedback fra loyale kunder. Vil du se vores store udvalg i strømper, kan du se efter vores andre gode leverandører som Hirsch og Marianne Gorridsen.

Se film om Cape Mohair her: https://www.youtube.com/watch?v=3OCVCyJCmio