DAZZLE ME

Ønsker du dig noget anderledes og farverigt tøj, der gerne må stikke lidt ud fra mængden og skal være produceret på en ordentlig måde?

Så er det danske brand DAZZLE ME måske noget fra dig? DAZZLE ME kombinerer farver, naturlige materialer og dansk design og meget er produceret i Danmark.

Find dine favoritter nedenfor.

Læs mere Læs mindre

5 varer

pr. side

Skab glæde med dit tøj

Det danske brand DAZZLE ME er inspireret af lyset.

DAZZLE ME er en familieejet virksomhed, der stræber efter at bringe liv til vores fælles kærlighed til lyst farverigt tøj.

Aalborg, som er hjemsted for DAZZLE ME, er en lille, men pulserende by, der ligger langs Limfjorden i hjertet af Nordjylland.

Beliggende i et ellers landligt område ligger Aalborg tæt på ikke kun morænebakker med hede, hede og bøgeskove, men også tæt på en overflod af sandstrande og med Vesterhavet mod vest, Skagerak mod nord og Kattegat mod nord. Øst, Havet, der pryder Nordjylland med sit luftige lys, er aldrig langt væk.

Du finder påvirkningerne fra de lokale landskaber og det allestedsnærværende brusende lys i alle vores DAZZLE ME-designs.

Inddragelse og bæredygtighed

DAZZLE ME tror på demokratisk mode, og derfor opfordres kunder til at engagere sig og deltage i den kreative proces og sætte deres eget præg på produkterne.

Alle DAZZLE ME-produkter er lavet med omhu og lune i respekt for etosen om bæredygtighed og bedste økologiske praksis.

DAZZLE ME stræber altid efter at:
- udtrykke renhed, friskhed, enkelthed og etik forbundet med Norden og Dansk Design
- kombinere det bedste inden for nordisk couture og sartoirale traditioner med påvirkninger fra udlandet
- fremme bæredygtighed i produktionen og lave kvalitetstøj, som vil bestå tidens tand
- give støtte til vores kollektive længsel efter farverne og lysstyrken fra den nordiske sommers sprudlende lys og hvide nætter.

Kontakt os gerne

Hos Det halve Kongerige er du altid velkommen til at kontakte os - uanset hvilke spørgsmål, du skulle have. Vi ønsker ikke at bidrage til overproduktion, og har derfor et begrænset lager. Er en vare udsolgt, må du endelig kontakte os, så vi kan bestille den hjem til dig. Dette gælder også for vore andre brands som fx. Blusbar by basics, Praechtig Berlin eller Hammershus Fairtrade.

Du kan finde alle vores kontaktinformationer nederst på hjemmesiden. Vi besvarer henvendelser indendfor 24 timer på hverdage.