Én Gry & Sif

Én Gry & Sif er et dansk brand, der designer og fremstiller håndlavet fairtrade design i Nepal. I kategorien herunder finder du de mest bedårende figurer fremstillet i ren uld fra New Zealand, der er håndfiltet af kvinder i Nepal, et af verdens fattige lande.
35 vare(r)
35 vare(r)

Inspirationen til Én Gry & Sif blev vagt til live på en rygsæks rejse tilbage i 1999, hvor Gry faldt for Nepal og de håndværksmæssige traditioner for uldfilt som de nepalesiske kvinder besidder.

Navnet Én Gry & Sif hentyder til at hver enkelt produkt er håndlavet og unikt i sig selv, der er kun det ene, for der vil altid være små forskelle på håndlavede produkter.

Alle produkterne fremstilles af dygtige håndværkere af ren ny New Zealandsk uld.

Det er mest kvinder der fremstiller produkterne, da det har vist sig at kvinderne er de bedste til at sikre at indkomsten bliver brugt i familien.

I 2009 blev Én Gry & Sif certificeret som Fairtrade virksomhed af The World Fair Trade Organisation.

Det nepalesiske folk er åbne og smilende og kærligheden til landet og folket bæres med stolthed af Én Gry & Sif.

Hvert enkelt produkt er unikt og fremstillet efter gamle teknikker der stammer helt tilbage fra antikken. Der tilsættes varmt vand til ulden, der skrubbes og presses, hvilket får uldfibrene til at filte sammen. Gradvist som fibrene filer sammen begyndes udformningen af den figur, der skal produceres. Udsmykninger tilsættes filten efterhånden i processen, der foregår i våd tilstand. Når filtningen er slut tørres produktet og når det er tørt udsmykkes det med håndbroderinger, blomster, perler eller andet.

Produkterne fra Én Gry & Sif spænder over en lang palette tilpasset efter årstider og generel udsmykning af hjemmet.

Du finder udvalget af Én Gry & Sif under kategorierne slottet og jul (kun at finde op til jul).

Se også andre bolig produkter fra eksempelvis OOhh eller Vance Kitira.