Engel Natur

Engel Natur er et tysk familie-ejet firma, der har lavet undertøj og tøj i 85 år.

Virksomheden begyndte at bruge ubehandlet bomuld i 1982 og koncentrerer sig om naturlige tekstiler på en eksemplarisk og vedholdende måde.

I dag dækker kollektionen et bredt udvalg af undertøj til børn og voksne og meget andet, alt sammen produceret efter principper om at alle anvendte stoffer skal være biologisk nedbrydelige og ikke må forurene jord, luft og vand. Produktionen overvåges jævnligt ift. skadelige stoffer for sundhed og miljø af uafhængige certificerede miljølaboratorier og institutter.

 

34 vare(r)
34 vare(r)

Bæredygtighed

Engel Naturs virksomhedsfilosofi, som der har fulgt firmaet fra starten i 1982, er at give kunder økologiske kompatible feel-good produkter af høj kvalitet, som kan sælges og købes med god samvittighed.

Som en konsekvens af dette bruger Engel Natur ikke kun bæredygtige råmaterialer til deres produkter og sørger for, at de færdige beklædningsgenstande ikke indeholder nogen forurenende stoffer; de undgår også fuldstændig brug af stoffer, der er skadelige for sundheden eller miljøet under hele produktionsprocessen for beklædningsgenstande.

Engel Natur har forpligtet sig til fair, sikker ansættelse til en rimelig løn, ikke kun i egen virksomhed, men gennem alle produktionsfaser.

Engel Naturs bæredygtige produktionskoncept inkluderer også produktion af den energi, der er brug for i produktionen, således at denne stammer fra vedvarende energikilder, såsom solenergi og hydraulisk energi.