Engel Natur

Gå på opdagelse i det bedste fra naturen i vores store udvalg af beklædning fra Engel Natur. Vores udvalg byder på undertøj og basisbeklædningsgenstande til både dame og herre. Engel Natur er et mærke med stort fokus på bæredygtighed – ikke kun for planeten, men også for dig. Pas på dig selv og jorden med undertøj uden farlige kemikalier og i bæredygtige råmaterialer.

Undertøj berører vores hud næsten hele dagen og natten, og det er derfor vigtigt at sørge for, at det er uden diverse unødvendige kemikalier. Forkæl din hud med Engel Naturs lækre udvalg af bomuldstrusser, undertrøjer, bluser og leggings, og kom tæt på en grønnere hverdag.

Læs mere Læs mindre

14 varer

pr. side

Bæredygtige valg siden 1982

Engel Natur er et mærke, som vi er stolte over at forhandle på Det Halve Kongerige. Det tysk-ejede firma havde sin begyndelse for 85 år siden, og de har siden da produceret undertøj og tøj i naturlige materialer og tekstiler.

En stor del af deres værdier og produktion findes ikke kun i deres tøj, men også i deres handlinger. Med et bæredygtigt produktionskoncept formår de at producere grøn strøm til deres egen produktion. Engel Natur har også forpligtet sig til en bæredygtig produktion, der strækker sig til hele produktionsprocessen, såsom fair løn og sikre ufarlige arbejdspladser.

Det gode valg – nemt og enkelt

At leve bæredygtigt kan hurtigt blive en uoverskuelig jungle af valg og usikkerhed. Derfor har vi hos Det Halve Kongerige gjort det nemt at handle bæredygtigt og grønt. Vi forhandler kun mærker og produkter, der er det bedste valg for både dig og planeten.

Hos os finder du også et udvalg af bæredygtige danske mærker, som bl.a. det danske tøjmærke esencia, Marianne Gorridsen og Blusbar by basics. Hos Det Halve Kongerige sikrer vi shopping med god samvittighed. Det skal ikke være svært at shoppe bæredygtigt, hvorfor det Det Halve Kongerige blev til. Derfor forhandler vi kun udvalgte brands, der har gjort sig klimavenlige overvejelser i både materialer, produktion og fairtrade. Du kan læse mere om vores overvejelser inden for klima og miljø her. Du kan også læse mere om Det Halve Kongerige her.

Har du spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at kontakte os

Sidder du med tanker, overvejelser eller yderligere spørgsmål omkring vores produkter, så vil vi gerne høre fra dig. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer alle hverdage, så du kan få den bedste vejledning i dit grønne eventyr. Vi kan kontaktes via både telefon og mail, som du finder i vores kontaktinformation nederes på siden.

For ikke at bidrage til overproduktion bestiller vi kun de varer hjem, der er brug for. Derfor kan der indimellem opstå forlængede leveringstider, der er uden for vores normale leveringstid på 1-2 hverdage.