Equality

Equality er parfumer til fordel for international retfærdighed.

Equality er et tysk firma, der designer og udvikler parfumer til både mænd og kvinder. Men det er ikke kun deres kvalitetsdufte, der skiller sig ud. Equality har et socialt ansvar, og deres mission er at støtte international retfærdighed.

Læs mere Læs mindre
Filtrer

3 varer

pr. side

Equality

I 2019 oplevede stifteren af Equality, at der var kommet mere had og intolerance over for folks oprindelse, farve, race, kultur, religion, køn og seksualitet i verden. Heldigvis er der stadig mere kærlighed end had, og mere åbenhed end intolerance i denne verden.

Men det kan nogle gange være svært at tro, selvom mange mennesker ved det. Stifteren af Equality ville finde en enkel måde, der mindede og opmuntrede mennesker til at leve med kærlighed og ikke hade og der kom ideen til en parfume.

Lugt er en af ​​de mest kraftfulde sanser, vi har. Lugtesansen har magten til at udløse minder og påvirke handlinger. Den har magten til at få os og alle omkring os til at have det godt. Det er hvad ligestilling handler om.

Socialt ansvar

Equality (lighed) er ikke bare en parfume, men et statement. Den, der bærer Equality, er en del af et fællesskab, der ikke behøver ord for at forstå, hvad menneskelige værdier handler om. Så luk op - vær fordomsfri - vær menneskelig.

Hver gang du køber en parfume fra Equality, donerer firmaet en del af overskuddet til International Justice Mission (IJM). IJM er en global organisation, der arbejder for at bekæmpe retslige uretfærdigheder i nogle af verdens fattigste lande. Orgaisationen arbejder for at beskytte de mest sårbare og undertrykte, herunder ofre for menneskehandel, tvangsarbejde og seksuel udnyttelse.

Naturlige ingredienser

Equalitys parfumer er fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet og er inspireret af forskellige lande og kulturer. Deres mission er at skabe parfumer, der ikke kun får dig til at føle dig godt tilpas, men også gør en forskel i verden.

Ved at købe en parfume fra Equality kan du bidrage til en vigtig social sag og samtidig forkæle dig selv eller en du holder af med en unik duft. Gør en forskel og oplev skønheden i en parfume fra Equality.

FAQ om Equality

Hvad er Equality?

Equality er et tysk firma, der designer og udvikler parfumer til både mænd og kvinder.

Hvad gør Equality anderledes end andre parfumefirmaer?

Equality har et socialt ansvar, og deres mission er at støtte international retfærdighed. Hver gang du køber en parfume fra Equality, donerer firmaet en del af overskuddet til International Justice Mission (IJM), en global organisation, der arbejder for at bekæmpe retlige uretfærdigheder i nogle af verdens fattigste lande.

Hvordan er Equalitys parfumer fremstillet?

Equalitys parfumer er fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet og er inspireret af forskellige lande og kulturer.

Hvad er International Justice Mission?

International Justice Mission (IJM) er en global organisation, der arbejder for at beskytte de mest sårbare og undertrykte, herunder ofre for menneskehandel, tvangsarbejde og seksuel udnyttelse.

Kan jeg købe Equalitys parfumer online?

Ja, Equalitys parfumer kan købes på deres hjemmeside og hos udvalgte forhandlere.

Hvor meget donerer Equality til International Justice Mission?

Det specifikke beløb, som Equality donerer til IJM, er ikke offentligt tilgængeligt.

Er Equalitys parfumer testet på dyr?

Nej, Equalitys parfumer er ikke testet på dyr og er cruelty-free.