esencia

esencia er stiftet af yoko meinertz and erica claure pedersen i 2007 og tager udgangspunkt i deres bagrund fra Japan og Bolivia. 

Yoko og Erika deler begge visionen om at producere naturlige produkter af høj kvalitet, enkle i design, mens håndværket af indfødte håndværkere fra Andesregionen bruges.

esencias produkter er lavet af de fineste naturlige alpaca-, lamafibre og samarbejder kun med leverandører, der værdsætter principperne om fair handel og bæredygtighed. esencia er et dansk firma, der besidder 3 forskellige kulturer; bolivias mangeårige tradition for håndværk, japansk designintegritet og dansk bevidsthed om livskvalitet, hvilket resulterer i et unikt brand, der er beregnet til at inspirere moderne mennesker opmærksomme på en naturlig og enkel livsstil.

7 vare(r)
7 vare(r)

esencias værdier komplimenterer den øgede globale bevidsthed om højkvalitets, socialt ansvarlige og naturlige produkter. esencia-produkter findes i selektive og eksklusive butikker; butikker, der imødekommer den moderne urbane kvinde eller familier med en påskønnelse af luksuriøse, klassiske grundlæggende.