esencia

Blandt vores mange danske mærker finder du esencia. Esencia producerer tøj i høj kvalitet, som er lavet i de fineste lama- og alpacafibre fra Peru og Bolivia. Fairtrade og bæredygtighed smelter sammen i de smukke beklædningsgenstande, der alle er designet på baggrunden af visionen om at producere naturlige produkter i høj kvalitet og enkle designs efter traditionelle teknikker fra Andesbjergene.

Gå på opdagelse i det smukke tøj fra esencia nedenfor.

Læs mere Læs mindre

4 varer

pr. side

esencia – en smuk blanding af kulturer

Det danske brand esencia blev grundlagt i 2007 af Yoko Meinertz og Erica Claure Pedersen, som hver især har baggrund i Japan og Bolivia. Hver kultur medbringer værdier til tøjets produktion: Japansk designintegritet, Boliviansk tradition for håndværk og dansk bevidsthed om livskvalitet. Dette sammenstød har resulteret i et unikt brand, der er beregnet til at inspirere det moderne menneske, der lever med en naturlig og enkel livsstil for øje. 

Produkterne fra esencia er lavet i de fineste alpaca- og lamafibre. Med sine silkebløde kvaliteter er fibre fra lamaer og alpacaer blandt verdens lækreste og varmebestandige materialer til tøjproduktion. På trods af at kunne holde på varmen i mange minusgader, er uldfibrene så fine, at det resulterer i et utroligt let og holdbart materiale, der føles blødt mod huden.

Esencia samarbejder kun med forhandlere, der værdsætter fairtrade og bæredygtighed, hvorfor alle materialerne kun er af højeste og miljøvenlige kvalitet.

Strik i høj kvalitet

På denne side finder du et udvalg af esencia strik, der alle er produceret i de fine alpaca- og lamakvaliteter. Med et mål om at fremstille tøj i høj kvalitet, enkelt design og med brug af kunsthåndværkeres smukke arbejde. Derfor får du et stykke tøj, der er produceret til den moderne kvinde, der påskønner luksuriøse og klassiske beklædningsgenstande. Tøjet fra esencia findes kun i nøje udvalgte og eksklusive butikker.

Udover kvalitetstøjet fra esencia finder du hos Det Halve Kongerige naturligvis et stort udvalg af tøj og smykker, der taler helt ind i vores bæredygtighedsprincip. Se for eksempel det bæredygtige og komfortable tøj fra mærkerne Blusbar By Basics og Gai+Lisva. Du kan også pifte hverdagslooket op med de smukke og håndlavede kenyanske smykker fra Kazuri Scandinavia.

Shopping med god samvittighed

Det Halve Kongerige er en butik, der sigter efter at opnå det højst mulige bæredygtige og klimavenlige perspektiv. Når du køber en vare hos os, kan du altid være sikker på, at du køber produkter i hvis produktion, der er taget højde for bæredygtighed og klimabelastningen. Det Halve Kongerige går desuden op i, at de varer vi indkøber er produceret under ordnede forhold - primært i Europa men også brands, der trækker tråde til andre verdensdele. Du kan læse mere om vores holdning til bæredygtighed her.

Vi bestiller kun de varer hjem som der er brug for, hvorfor der indimellem kan være forlængede leveringstider på vores varer. Dog, vil leveringstiden oftest være kort. Har du overvejelser, tanker og spørgsmål til vores produkter eller din ordre, hører vi gerne fra dig på vores mail. Se vores kontaktinformationer nederste på siden - Vi ser frem til at høre fra dig!