frau

Er du på udkig efter en ny tilføjelse til dit klædeskab, og er du vild med komfort, smukt design og lækkert bomuld? Så er kollektionerne fra FRAU helt klart det rigtige valg. FRAU er et nyopstartet mærke, der har base i Herning. Fælles for deres modeller er brugen af lækkert økologisk bomuldspoplin, der er kendt for sit lethed.

Kollektionen er inspireret af det enkelte, tidløse look, som man tit ser i nordisk design. Tøjets stilrene look gør det muligt at kombinere toppe og underdele efter ønske, og kollektionen integreres let ind i dit klædeskab. Kollektionen fås i neutrale såvel som pragmatiske farver, så du frit har mulighed for at udtrykke dig.

Læs mere Læs mindre

26 varer

pr. side

Tøjkollektioner og kaffe

FRAU blev skabt over utallige kopper kaffe mellem Christina Tranberg Mikkelsen og Chanett Vandris. FRAU er et fælles projekt mellem kvinderne, der hurtigt voksede fra en lille kollektion til en mere omfangsrig kollektion, så der er noget for enhver størrelse og stil. I kollektionen finder du nu alt fra skjorter og bukser til trench coats, toppe og jumpsuits.

Fælles for alle produkterne er deres materiale, nemlig det behagelige bomuldspoplin. Bomuldspoplin er ideelt til at skabe lækre og komfortable beklædningsgenstande. Det er et lækkert lærredsvævet stof i 100% bomuld, som giver et enkelt og flot udtryk. Bomuldspoplin er også let at give farve, hvilket gør det meget alsidigt. *

En tidløs silhuet med komfort i højsædet

De skønne designs fra FRAU giver dig et tidløst look, der nemt kan kombineres med andre designelementer, så du har rig mulighed for at udtrykke din stil. En bæredygtig garderobe kan bæres året rundt, og her er FRAU ingen undtagelse. Det tidløse design har ingen udløbsdato og vil derfor aldrig gå af mode.

Hos Det Halve Kongerige er vi stolte over at føre både danske og udenlandske brands, der går lige så meget op i bæredygtighed, som vi selv gør. Herunder finder du bl.a. det danske mærke Dalia, der producer lækre kollektioner i hør. Sæt prikken over i’et med en lækker GOTS-certificeret mulepose i flotte farver fra TINTOK, eller tag dig godt af dit tøj med sæbebær fra Care by Nature.

Bæredygtige principper

I Det Halve Kongerige er bæredygtighed noget, vi favner hele vejen fra produktion til kunde. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste bæredygtige muligheder, så vi kan gøre det nemmere at vælge en grønnere hverdag. Ved at undgå fast fashion er du med til at skabe sikre jobs til alle, der er involverede, og du er med til at skære ned på den store forurening, som tøjindustrien er ansvarlig for.

Det betyder dog også, at vi ikke har et kæmpestort lager, der er fyldt op. Ønsker du derfor et produkt, der ikke er på lager, en anden farve eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer nederst på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig!