Greenbomb

Greenbomb er et tysk brand, der er etableret i 2015 med en dedikation til at skabe tøj, der fungerer i det daglige, uden at forfølge flygtige modetrends. Greenbomb fokuserer på tøj, som kan bæres med velbehag og uden skyldfølelse.

Læs mere Læs mindre

5 varer

pr. side

En ny tilgang

Greenbomb repræsenterer en fusion af modebevidsthed og etisk forbrug, idet brandet er forankret i ønsket om at tilbyde forbrugerne tøj og livsstilsprodukter, der ikke kun er stilfulde, men også produceret med en dyb respekt for naturen og mennesket. Som en del af den voksende bølge af miljøbevidste mærker i modeindustrien, står Greenbomb som et eksempel på, hvordan mode og bæredygtighed kan gå hånd i hånd uden at gå på kompromis med kvaliteten eller designet. 

Greenbombs produktsortiment er forholdsvis smalt, og bygger på enkle styles med forskellige print. Greenbomb anvender økologiske og genanvendelige materialer, som bidrager til at reducere tøjindustriens samlede miljømæssige fodaftryk. Mærkets dedikation til etik strækker sig også til produktionsprocessen, hvor der lægges vægt på fair arbejdsforhold og transparente forsyningskæder.

I hjertet af Greenbombs mission ligger et ønske om at inspirere forbrugerne til at træffe mere bevidste valg, ikke kun i forbindelse med tøj, men i alle aspekter af deres forbrug. Dette indebærer en opfordring til at værdsætte langvarighed over forbigående trends, hvilket ikke alene er godt for planeten men også for den enkeltes garderobe. Ved at vælge kvalitet frem for kvantitet, og støtte virksomheder, der producerer ansvarligt, kan forbrugerne bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Noget til mændene

Jeg bliver ofte spurgt - har du ikke noget til mænd? Jo, det har jeg, men ikke så meget, for vores primære målgruppe i Det Halve Kongerige er kvinder.

Men det betyder ikke at der ikke skal være noget til vores kære mænd, for ofte er det jo kvinder der køber tøj til deres mænd.

I forhold til Greenbomb er det dog min egen mand, Klavs, der på en indkøbsmesse i Tyskland fandt brandet Greenbomb. Vi faldt alle for mange ting ved ved brandet, blandt andet at de fine T-shirts har en god pasform til mænd og har nogle sjove anderledes prints - der kan fortælle en historie. Mange af Greenbombs prints omhandler aktiviteter i naturen såsom vandrring, cyjling eller surf og det tænker vi henvender sig til mange mænd i Danmark. Faktisk har vi da vi bestilte hjem alle haft forskellige mænd i tankerne, og tænkt - ej, den der vil være fin til Oscar, for han er så glad for at vandre - og den der til Jørgen, for han elsker at cykle. Alle kvaliteter er tilmed økologiske og GOTS certificerede - det kan vi godt lide.

Vi hjælper dig på vej

Står du tilbage med spørgsmål eller er du blevet i tvivl om noget efter at have læst denne tekst, så kontakt os gerne. Vi besvarer kundeservice opkald på hverdage mellem 10-12, men den letteste måde at komme i kontakt med os på er ved at sende os en mail. Vi kan evt. ringe dig op på et ønsket tidspunkt, hvis du skriver nummer og tidspunkt. Tak fordi du læste med.