grobund

Det danske brand, grobund, har taget kampen op mod fast fashion. De har nemlig sat farten ned på tøjproduktion for at skåne planeten og menneskerne derpå. Med et GOTS-certificeret sortiment har grobund en bæredygtig tilgang til deres produktion af tøj, hvor slow fashion er i højsædet.

Lad dig inspirere af grobunds skønne striktrøjer, komfortable kjoler og tidløse skjorter. Når du køber grobund tøj, så støtter du en god sag, der sætter så få klimaaftryk som muligt. Gå på opdagelse i sortimentet nedenfor, og se, om der er noget tøj, der falder i din smag.

Læs mere Læs mindre

7 varer

pr. side

grobund: Social ansvarlighed og bæredygtig produktion

Tøjproduktion er en af de største syndere, når det angår klimaet. Én t-shirt i konventionel bomuld kræver nemlig hele 1400 liter vand at producere. Derfor har grobund taget kampen op mod den konventionelle mode, hvor de gør brug af 100% GOTS-certificerede tekstiler, ligesom tøjet også er produceret med ansvarlighed for personalet. GOTS er en global certificering, som står for Global Organic Textile Standard. Det giver en bæredygtig og etisk tilgang til ethvert valg, grobund træffer.

Kvinderne Katrine og Mette står bag brandet, hvor de sammen tager ansvar for planeten og menneskerne derpå. Med grobund kan du skabe en grøn garderobe i dansk design, som desuden holder sig moderne i flere år.

Find lækkert tøj fra grobund her

Blandt grobunds sortiment kan du finde alt lige fra bløde bluser i merinould, lækre kjoler i poplin og lune striktrøjer. Fælles for alle er, at de kommer i et tidløst design, der garanterer, at tøjet er moderne uanset tidens trends og tendenser.

grobund går hverken på kompromis med kvalitet eller design. Tøjet er nemlig designet i lækre tekstiler, ligesom de er lavet til at sidde behageligt på kroppen. Det gælder både skjorter, kjoler og nederdele. Du kan nemt style tøjet op til fest, ligesom du kan bære det til hverdag. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bære det lækre grobund-tøj.

Gå på opdagelse i Kongerigets univers

Hos Det Halve Kongerige finder du en bred vifte af brands, der har taget stilling til miljøet. Du finder stilfuld og bæredygtig mode, som du kan bære med god samvittighed. Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores brands, eller har du brug for vejledning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Vi gør os altid umage for at give dig en god shoppeoplevelse, når du besøger vores webshop. Kontakt os endelig, og så vil vores dygtige medarbejdere hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig!