Gry & Sif

Gry & Sif er et dansk mærke, der fandt sin inspiration i Nepal. I år 1999 blev en rygsæksrejse til en masse fantastiske oplevelser, bl.a. de håndværksmæssige traditioner for uldfilt, som de nepalesiske kvinder besidder. Hos Én Gry & Sif er hvert produkt unikt og fremstillet efter oldgamle teknikker, der stammer helt tilbage fra antikken. Hertil kommer navnet Én Gry & Sif, der understreger, at hvert håndlavet produkt er helt sit eget.

Udvalget byder på diverse figurer, der kan bruges til både jul, påske, fødselsdage og hverdag. Du finder også de smukkeste filtblomster, der kan pynte enhver vase så længe, du ønsker. Alle produkterne er håndfiltet af kvinder i Nepal, og de fremstilles i ren uld fra New Zealand.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 159

Side
pr. side

Bring enhver højtid til live med Fairtrade filtfigurer

Allerede i 2009 blev Én Gry & Sif certificeret som en Fairtrade virksomhed. Nepal er et af verdens fattigste lande, og produktionen bidrager til at skaffe fair løn og sikre arbejdspladser for nepalesiske kvinder. Inspireret af det nepalesiske folks traditioner, store åbenhed og med en kærlighed til landet, blev Én Gry & Sif bragt til Danmark og tilpasset de danske traditioner.

Med de skønne figurer bliver det nemt at fejre højtider som jul, påske, fødselsdage m.m. Påskekollektionen byder på de fineste filtæg i flotte påskefarver, påskekranse og smukke filtharer, der udstråler sjæl og personlighed. Julekollektionen er fuld af hygge i form af julesokker, skøjter, engle, hjerter og meget mere! Produkterne er tilpasset en lang række årstider samt generel udsmykning af hjemmet.

Fairtrade og miljøbevidst fra top til tå

Hos Det Halve Kongerige gør vi det nemt og sikkert at handle miljøbevidst. Vi forhandler kun mærker og brands, der viser ansvarlighed over for både planeten og deres brugere. Du kan derfor være sikker på, at der hele vejen er gjort et stort arbejde for en miljøbevidst produktion og distribution.

Ønsker du en mere bæredygtig hverdag, er der mange valg, der kan lede dig i den rigtige retning. Et nemt valg er at fokusere på en mere bæredygtig garderobe, der er fuld af lækre naturmaterialer fra mærker, der brænder for slowfashion. Hos Det Halve Kongerige finder du et stort sortiment af tøj fra bæredygtige mærker såsom Gai+Lisva, Engel Natur og Blusbar by basics.  

Kontakt os allerede i dag!

Skulle du have spørgsmål til os, produkterne i vores sortiment eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan let finde al vores kontaktinformation nederst til venstre på hjemmesiden. Vi bestræber os på at besvare alle spørgsmål og henvendelser inden for 24 timer. Skulle du have lyst til at læse mere om Det Halve Kongerige, kan du klikke her.

Handler du hos os, får du altid hurtig levering på 1-2 hverdage, og skulle du have bestilt en forkert størrelse, har du hele 14 dages returret.