Haflinger

Godt fodtøj og hygge. Det er to af mange ord, der beskriver Haflinger. De er også kendt for snore og afskæringer af høj kvalitet, naturlige materialer og en nøjagtig udførsel i den bedste tradition for håndværk. Vil du se mere til de inspirerende produkter bag den tyske tekstilhåndværksvirksomhed, så tag et kig her.

Læs mere Læs mindre

14 varer

pr. side

Haflinger - sådan startede de

Brandet blev stiftet i 1898 i Goslar i Tyskland. Stifteren er Emil Otto, der er oldefar til dagens administrerende direktør. Familievirksomheden startede med at producere sokker i høj kvalitet af førsteklasses garn, som følge af, at Emil Otto ønskede et par sokker, hvor sneen ikke straks satte sig. Denne oplevelse resulterede i stifterens inspiration til sokker lavet af stampet uld med en robust lædersål. På denne måde begyndte succeshistorie for Hytteskoen i 1955, som kendetegn for varme og tørre fødder.

Produkt-inspirationer

Brandet har siden sin stiftelse i 1998 været et kendt brand, som er kendetegnet for deres høje kvalitetsstandarder, tidløse design og inspiration fra bjerghesten Haflinger. Tanken bag er æstetik kombineret med kraftig udholdenhed og lang levetid, hvilket symboliserer bjerghesten gennem mærket. I samspil med dette er de stadig kendt for den originale naturlighed, sikkert fodfæste og den gode samt loyale karakter, som de forbindes med. I dag er Haflinger et symbol og betegnelse for kærligt udformede hjemmesko og fritidssko lavet af naturlige materialer. Det oprindelige firma holder stadig til i Goslar i hjertet af det originale landskab i Nordvest Harzen, hvor unikke naturoplevelser, naturlighed og familie er nogle af inspirationskilderne bag.

Kombinerbart design

Det unikke skobrand med fokus på den naturlige fodform med naturlige råvarer og design, er let at kombinere med andre brands. En oplagt mulighed er at kombinere det med tøj fra BLUSBAR by basics, hvor du finder funktionelt tøj til den travle hverdag med personligt præg. Synes du, det kunne være flot med et par flotte smykker til? Så kunne smykker fra Kazuri være lige i øjet, som er produceret i Kenya. Eller hvad med at kombinere det med det nordiske tøjbrand GAI+LISVA? Her finder du tøj i alle behov og afskygninger. Ens for alle er, at de støtter op omkring at opbygge og leve i en verden af naturlig beklædning - vil du være med på rejsen?

Fordele ved Det Halve Kongerige

Hos Det Halve Kongerige tilbyder vi alt fra beklædning til både kvinder og mænd, sko, accessories, plejeprodukter og produkter til boligen. Vi tager meget hensyn til klimabelastning, bæredygtighed og fysiologiske fordele ved beklædningen. Det Halve Kongeriget fokuserer på, at alle har et socialt ansvar, hvorfor produktionen er under kontrollerede forhold. Vi garanterer samtidig, at du har dine varer inden for 1-2 hverdage, 14 dages returret - samt støtter op omkring bæredygtige værdier. Vi har et stort udvalg af Haflinger til salg, så velkommen til en verden af naturlig beklædning.