Haflinger

Haflinger blev startet som tekstilhåndværksvirksomhed i 1898 i Goslar i Tyskland. 

Stifteren Emil Otto, der er oldefar til dagens administrerende direktør, skabte hurtigt et navn som producent af snore og afskæringer af høj kvalitet.
Selv på daværende tidspunkt satte kunder pris på de naturlige materialer og den nøjagtige udførelse i den bedste tradition for håndværk.
22 vare(r)
22 vare(r)

I den spæde start lavede familievirksomheden sokker i høj kvalitet fra førsteklasses garn.

På en skiferie i Østrig trådte Emil Otto uden for skihytten kun iført sokker efter en snack og sneen satte sig straks i hans sokker.

Denne rejseoplevelse inspirerede Emil til at udstyre sokker lavet af stampet uld med en robust lædersål. Resultatet var ikke kun tørre og varme fødder, men et innovativt produkt. Som et resultat begyndte succeshistorien for hytteskoen i 1955. 

De næste hjemmesko blev derefter designet i familievirksomheden, der dengang udelukkende producerede til andre producenter, der solgte hjemmeskoene under deres mærker. Disse hjemmesko indtog en fast plads i hjemmene og hjertene hos forbrugerne og det blev derefter til udvidelse af kollektioner med nye kreationer, hvilket blev det første skridt hen imod Haflinger-mærket. 

Haflinger mærket blev grundlagt i 1988 og blev hurtigt et navn for sig selv med sine høje kvalitetsstandarder og tidløse design og er inspireret af bjerghesten Haflinger, der står for æstetik kombineret med kraftig udholdenhed og lang levetid.

På den anden side er den originale naturlighed, sikker fodfærd og den gode, loyale karakter karakterer som Haflinger forbindes med. Varemærket blev først registreret i Tyskland, senere i Europa, og varemærket er nu kendt og beskyttet i mange lande over hele verden.

I dag er Haflinger et symbol og betegnelse for kærligt udformede hjemmesko og fritidssko lavet af naturlige materialer. Hovedkvarteret for Haflingers traditionelle firma er stadig beliggende i Goslar i hjertet af det originale landskab i Nordvest Harzen. Inspireret af denne baggrund og vokset op med unikke naturoplevelser, er behovet for naturlighed og kvalitet tæt knyttet til familien og medarbejderne. 

Den mangeårige tekstiltradition er nu forbundet med know-how om skoproduktion. Dette resulterer i en Haflinger skokollektionen som er unik i verden, hvor fokus er på at kombinere den naturlige fodform med naturlige råvarer og design - med de højeste krav til det bedste udførelse.