Hammershus Fairtrade

Bæredygtig udvikling i Afrika er alfa omega for det danske brand Hammershus Fairtrade. De producerer nemlig håndflettede kurve og læderæsker, der er håndlavet i Burkina Faso i Vestafrika. Hammershus Fairtrades vision er at reducere fattigdom gennem import og salg af Fair Trade-godkendte produkter.

Gå på opdagelse i det store udvalg af kurve i flere størrelser og farver, der alle er fremstillet af naturlige materialer. Støt en god sag, og vær med til at reducere fattigdommen i Afrika med Hammershus Fairtrade.

Læs mere Læs mindre

17 varer

pr. side

Oplev håndflettede kurve fra Hammershus Fairtrade

Hammershus Fairtrades mest kendte produkt er de smukke Bolga-kurve. De fås i både naturlige, afdæmpede farver og i mere iøjnefaldende farver såsom rød, lilla og orange. Kurvene har desuden et solidt læderhåndtag i gedeskind, som gør dem behagelige at bære rundt på.

De håndflettede kurve kan bruges til stort set alt. De kan bruges til picnicturen, som opbevaring i hjemmet eller som et autentisk indretningselement. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge Bolga-kurven til. Find dit perfekte match, og brug kurven til lige præcis det, du har lyst til.

Et brand med en hjertevarm vision

Der er ingen tvivl om, at Hammershus Fairtrade støtter en vigtig sag. De beskæftiger nemlig omtrent 650 mennesker i Ghana og Burkina Faso, ligesom de forhandler deres produkter i 750 butikker i Europa. Og de gør alt med ét formål; at reducere fattigdommen i Afrika.

Deres hjertevarme vision støtter en bæredygtig udvikling og fattigdomsreduktion gennem events, oplysning og fundraising. På den måde får du ikke blot en ny kurv eller læderæske: Du støtter også op om alt det, Hammershus Fairtrade står for.

Hos Det Halve Kongerige er vi leveringsdygtige i en bred vifte af brands, der ligeledes gør noget godt for planeten og menneskerne derpå. Tag blandt andet et kig på Haflinger, Gai+Lisva og By LOHN. Alle gør det, de er bedst til – og med komfort, kvalitet og naturlige materialer i højsædet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Det Halve Kongerige går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi gør os desuden altid umage med, at du får en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor tilbyder vi hurtig levering og 14 dages returret.

Sidder du tilbage med tvivl og undring? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, og der er intet problem, der er for småt eller for stort til os. Du kan kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!