Harolds

Harolds tasker er tasker for livet i høj kvalitet fremstillet efter bæredygtige principper.
13 vare(r)
13 vare(r)

En ledsager for livet - Harolds vision

"I juli 1999 kom en mand for at besøge mig. Han passerede igennem. Midt i halvtredserne, eventyrertype. Han kom for at vise mig sin taske. En intakt Harolds lædertaske, en af ​​de første modeller vi lavede i Colombia.

Tasken havde fulgt ham på hans rejser rundt i verden i de sidste 15 år. Læderet havde en unik patina.

For manden syntes tasken at fortælle historierne om hans rejser. Vi havde stadig denne model i vores sortiment uændret. Da hans første taske skulle tjene som et minde, købte manden den for anden gang. Det er ikke så unikt endnu, men det vil ændre sig igen i løbet af de kommende ture, sagde han.

Dette møde formede min vision om Harold's: at designe tasker bæredygtigt, at designe dem tidløst og at fremstille dem med det bedste håndværk." - Thilo Schmeltz, Harolds

Historien

Det hele  begyndte i 1936 hvor Nikolaus Schmelz, Thilos bedstefar, lagde grundstenen til Harold's i Obertshausen og åbnede en lædertaskefremstilling.

I de næsten 80 år, der fulgte blev produktionsprocesserne udviklet og i 1955 kom Günter Schmelz, Thilos far til.

Han opbyggede konsekvent langsigtede samarbejder med udenlandske partnere, først i Italien, senere også i Colombia og Indien. Omhyggeligt udvalgte materialer samt håndværk og knowhow dannede grundlaget for Harolds tasker.

Thilo Schmelz, kom til virksomheden i 1999. Som uddannet arkitekt sammenligner han en taske med et hus, som folk kan lide at bo i: Den har været gennemtænkt i form og funktion, holdbar i design og brug og lavet af autentiske materialer.

Denne måde at arbejde på bestemmer det kvalitative og æstetiske udseende af Harolds brand i dag: konstruktivt, tidløst design, førsteklasses håndværk og naturligt læder.

Bæredygtige tasker

For Harolds er en taske bæredygtig, hvis den er langtidsholdbar og giver brugeren mange års glæde.

For at opnå dette arbejder Harolds intensivt med materialernes holdbarhed, kvaliteten af ​​håndværket og tidløsheden i designet.

Harolds koordinerer nøje disse forskellige komponenter i fremstillingen, fordi hvert enkelt led bestemmer kvaliteten af ​produktet. Jo længere og mere intensivt produktet bruges, jo bedre er deres økologiske balance - et resultat som kunder sætter pris på.

Materialer

Harolds bruger højkvalitets, robust læder med en afbalanceret fiberstruktur og materialetykkelse til tasker.
Disse forekommer udelukkende som biprodukter fra fødevareproduktion.
Det er vigtigt for Harolds at bevare kvaliteten af ​​naturmaterialet.

Læderet er garvet med vegetabilske materialer, forbliver åbne porer og behandles omhyggeligt. Sådan får Harolds produkter deres unikke fornemmelse og udvikler deres individuelle æstetik under brug.

At bære dem skaber umiskendelige mærker, der gør taskerne unikke. Hver af dem fortæller deres egen historie, der forbinder dem med deres ejer.

Når det kommer til bomuldsstoffer, bruger Harolds økologisk kvalitetsgarn. Vævningen foregår efter egne opskrifter i Tyskland for at opnå særligt rive- og slidstærke stoffer.

Hos Det Halve Kongerige forhandler vi et udvalg af Harolds populære tasker - men kollektionen er uendelig, så mangler du en taske vi ikke har på lager er du velkommen til at spørge, det kunne jo være vi kunne hjælpe med lige præcis den du ønsker dig?

Se også tasker fra andre af vores populære bæredygtige taskebrands som ex. TINTOK eller UASHMAMA, der fremstiller tasker i vaskbart papir.