Harolds

En god og pålidelig taske er et must for mange kvinder såvel som mænd. De smukke lædertasker fra Harolds er produceret med komfort og beskyttelse af dine genstande for øje. Med en taske fra Harolds kan du let bære rundt på dine dyrebare genstande – hele vejen gennem livet. Fælles for alle taskerne er, at de har kvalitet og bæredygtighed i højsædet.

Læder er et af de materialer, der er kendt for at blive smukkere med årene. De udvikler et smukt og unikt patina i takt med det liv, de får med deres ejer. Passer du godt på din lædertaske, kan den holde i generationer, og Harolds enkelte og smukke tasker er designet i en tidløs stil, der aldrig går af mode.

Gå på opdagelse i vores sortiment af tasker fra Harolds nedenfor.

Læs mere Læs mindre

17 varer

pr. side

En bæredygtig taske

Harolds taskeproduktion startede for første gang i 1936, hvor den nuværende indehavers bedstefar lagde firmaets grundsten i Obertshausen, Tyskland. Firmaet blomstrede allerede de første år og sikrede sig hurtigt gode og pålidelige partnere i bl.a. Italien, Columbia og Indien. De mange års viden og erfaring omkring materialer gør Harolds til det firma, de er i dag.

Thilo Schmelz er 3. generation i toppen af virksomheden. Som uddannet arkitekt opfatter han tasken som et hus, folk skal kunne lide at bo i. Den skal være velfungerende, tiltalende, holdbar og lavet i autentiske materialer. Der er derfor både fokus på kvalitet og æstetik, når der bliver designet og produceret tasker hos Harolds.

En ledsager for livet

En lædertaske fra Harolds holder ikke blot en sæson eller nogle få år – nej, det er en ledsager for livet. Lavet af bæredygtige og langtidsholdbare materialer kan du være sikker på, at din taske er med dig gennem tykt og tyndt. Det er vigtigt for Harolds, at materialerne bevarer kvaliteten, og der bliver derfor kun brugt robust læder i høj kvalitet og med god tykkelse og fiberstruktur. Disse forekommer udelukkende som biprodukter fra fødevareproduktion.

Hver taske fortæller sin egen historie, og Harolds gør det til en historie, man kan være stolt af. Deres fokus på bæredygtighed gør dem til et firma, vi er stolte over at forhandle hos Det Halve Kongerige. Foruden Harolds finder du andre bæredygtige brands såsom UASHMAMA, TINTOK og Aperitif Sjaler.

Kontakt os gerne for råd og vejledning

Ønsker du vejledning eller mere indgående viden om et produkt? Er en vare eller bestemt farve udsolgt? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Da vi fører begrænset lager, bestiller vi hjertens gerne hjem til dig, hvis du skulle ønske et bestemt produkt, som du ikke kan se i vores sortiment.

Mange af vores producenter har nemlig samme filosofi som os og i visse tilfælde produceres varen kun efter bestilling. Du kan finde vores kontaktinformation nederst på hjemmesiden.