KAZURi Scandinavia

Kazuri Scandinavia har et sortiment af smukke håndlavede smykker fra Kenya. Med henblik på skandinaviske tendenser, produceres de unikke smykker af kvinder, som former og maler hver enkelt perle i hånden. Med kvindernes store erfaring og viden om specielle glasurer og brændinger er hvert enkelt smykke smukt og unikt.

På denne side finder du Det Halve Kongeriges store udvalg af smykker fra Kazuri. Kazuri, som på Swahili betyder ”lille og smuk”, har et udvalg af smykker hvor du kan finde alt fra armbånd og halskæder til øreringe og -stikker. Se udvalget nedenfor.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 57

Side
pr. side

Håndlavede smykker fra Kenya

Kazuri blev grundlagt i 1975 af Lady Susan Wood, som sammen med to kenyanske kvinder et lille, eksperimenterende værksted i hendes baghave. I dag, med værksted beliggende i Karen Blixens nedlagte kaffefarm udenfor Kenyas hovedstad Nairobi, er Kazuri en virksomhed, der arbejder under fairtrade-mærkningen, og som hver dag beskæftiger omkring 300 kenyanske kvinder.

Ved at arbejde for Kazuri er det muligt for kvinderne at forsøge dem selv og deres familie, hvorfor du ved køb af smykkerne er med til at støtte op om disse kvinder og deres børn. Kazuri er desuden medlem af WFTO (World Fair Trade Organisation).

Hos de Halve Kongerige er vi en stolt Kazuri forhandler. Smykkerne fra Kazuri forhandles over hele verden. Dog, er Kazuri Scandinavia eneforhandler af Kazuri-smykker i hele norden.

Smykker til enhver smag

Blandt udvalget af smykker fra Kazuri finder du et væld af farverige smykker til enhver anledning. Kazuri halskæder og armbånd kommer i mange smukke versioner, og samler perler i forskellige farver og former til lange eller korte kæder, der kan bruges på alsidige måder. Kazuri øreringe er alle små, simple perler i et væld af farver som kan pifte ethvert stykke tøj op. Blandt øreringene kan du vælge mellem enten en krog eller en stik. Alle smykkernes perler laves desuden i ler, som hovedsageligt kommer fra Mount Kenya og brændes ved 1200 grader.

Udover de smukke Kazuri smykker forhandler vi hos Det Halve Kongerige mange andre produkter, der taler ind i vores bæredygtighedsfilosofi. Se for eksempel kvalitetstøjet fra mærkerne Blusbar By Basics, Gai+Lisva og Gorridsen Design, der med sine flotte designs og klimavenlige materialer er perfekte tilføjelser til den bæredygtige garderobe.

Din forhandler af bæredygtige værdier

Hos Det Halve Kongerige bestræber vi os på at arbejde ud fra det højst mulige bæredygtige og klimavenlige perspektiv. Når du handler hos os, kan du altid forvente, at du kun køber varer hvor der er taget højde for bæredygtighed, klimabelastning og fysiologiske fordele. Vi går op i, at de varer vi forhandler, produceres under ordnede forhold - primært i Europa men også fra andre verdensdele. Du kan læse mere om vores holdning til bæredygtighed her.

Da vi kun bestiller det, som forbrugeren har brug for, kan der indimellem være forlængede leveringstider på vores varer. Dog, vil der oftest være kort leveringstid. Har du overvejelser, tanker og spørgsmål til vores produkter eller din ordre, hører vi gerne fra dig på vores mail. Se vores kontaktinformationer nederste på siden - Vi ser frem til at høre fra dig!