Linen by Krebs

Linen By Krebs er et lille familiefirma, som bygger på en stor passion og kærlighed til bæredygtighed og hør. Parret Karin og Bent Krebs designede for 40 år siden deres første skjorte, og siden da er Linen By Krebs blevet et anerkendt brand i Danmark. Parret står også bag det internationale tøjmærke REDGREED, og med inspiration fra klitter, sand og vand er deres tøj lavet af materialer, som formår at forene bæredygtighed og velvære. Tag et kig i en verden af naturlig beklædning.

1-48 af 58
40%
Linen by Krebs forklæde stone green
Specialpris 300,00 kr
Pris: 499,00 kr
1-48 af 58

Linen by Krebs - hvem er de?

Karin og Bent Krebs har i deres 40 år lange karriere inden for modebranchen ærgret sig over, at hør har stået i skyggen af bomuld og strik. Dette skulle være slut, og hør skulle komme til sin ret. I 2015 besluttede parret derfor, at det var tid til at lade hør stå alene. Parret stiftede Linen by Krebs, der med inspiration i klitter, sand og vand designer tidløse klassikere i 100% hør. I efteråret 2018 gik Bent bort. Det fik parrets datter, Mette Krebs, til at gå ind i Linen By Krebs. Mette har ligesom Karin og Bent en stor forkærlighed for hør. Og så elsker hun at gøre tingene anderledes. En værdi hun har taget med ind i Linen by Krebs. Her er der ingen faste strukturer og rigide processer. Derimod er omdrejningspunktet i Mettes måde at drive familievirksomheden tilgængelighed. I dag lever Bent og Karins store passion for hør videre i Mettes planer for fremtiden.

Hørs egenskaber

Hør har en bred vifte af egenskaber. Hør er som bekendt et naturmateriale, som nok er allermest kendt for dets kølende effekt, ligesom det er afslappende at have på. En del af charmen ved hør-materialet er, at det har nemt ved at krølle, hvilket bidrager til dets særprægede look og charme. Hør har også en super høj evne til at absorbere fugt, hvorfor det tager lang tid før, at det føles fugtigt at have på. En bonusinformation er, at hør-materialer skal absorbere 50% af dets egen vægt, før det begynder at dryppe fra materialet. Det sjove er dog, at til trods for, at det kræver meget for hør at føles fugtigt, så er det samtidig hurtigt til at tørre igen. Dette er et kæmpe plus i sommerperioden, hvor man måske får lyst til en dukkert, eller hvis det danske sommervejr blot viser sig fra sin bedste side.

Bredt spænd af produkter

Hos dette brand er passionen for hør voksende, hvilket også ses i produktsortimentet. Her finder du alt, hvad hjertet begærer - Skjorter, kjoler, spencere, toppe, shorts, nederdele, bukser, storskjorter, buksedragter og tørklæder. De findes i et væld af forskellige farver, der, uanset farvevalg, fremstår i en mild og smuk tone, som også er et af de mange egenskaber ved hør. Materialet er særdeles behageligt og stilet at have på, så hvad enten du skal en tur til stranden eller guldbryllup, så er hør en stensikker vinder.

Hvem står bag Det Halve Kongerige?

Det Halve Kongerige drives af Klavs Schwartz, som også ejer Ellinge Murerforretning ApS. Den daglige ledelse er Ane Marie Schwartz ansvarlig for, som er medindehaver og bestyrelsesmedlem af Ellinge Murerforretning ApS. Det Halve Kongerige tager meget hensyn til klimabelastning, bæredygtighed og fysiologiske fordele ved beklædningen. Det Halve Kongerige fokuserer på, at alle har et socialt ansvar, hvorfor produktionen foregår under kontrollerede forhold. Vi garanterer samtidig, at du har dine varer inden for 2-4 hverdage, 14 dages returret, fri fragt til droppoint ved køb over 399,- samt at du støtter op omkring bæredygtige værdier. Velkommen til en verden af naturlig beklædning!