Maison Matiné

Er du på udkig efter en økologisk parfume, som er produceret og fremstillet med planeten og miljøet in mente? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores udvalg af parfumer fra det franske brand Maison Matiné, der byder på skønne dufte med op til 92 procent naturlige ingredienser. Parfumen garanterer både, at du kan dufte skønt og samtidig sætte så få klimaaftryk på planeten som muligt.

Gå på opdagelse i Maison Matinés univers af økologiske parfumer og oplev parfumer med dufte af blandt andet rose, mandarintræblomst, appelsin og meget mere.

Læs mere Læs mindre

11 varer

pr. side

Skønne og økologiske parfumer fra Maison Matiné

Når det angår Maison Matiné, er social ansvarlighed og bæredygtighed i højsædet. Parfumerne er udviklet og skabt i Frankrig, og de består alle af behagelige og skønne dufte af naturlige ingredienser – nemlig op til 92% naturlige ingredienser samt syntetiske CLEAN-ingredienser, der også er veganske.

Med målsætningen ”ZERO PLASTIC” kommer Maison Matiné-parfumerne i veldekorerede glasflasker med fine illustrationer, som er designet af to anerkendte grafiske designere: Perrine Honoré og Mathilde Purseigle. Ligeledes kommer parfumen med en genbrugsbar hætte, der er lavet af kork og gummi. Derfor er Maison Matiné både naturlig i sine duftingredienser og i sine parfumeflasker.

Find din næste yndlingsparfume

Det kan være svært at finde den helt rigtige parfume, men det er helt klart besværet værd. Hos Maison Matiné kan du finde en bred vifte af skønne dufte – uanset om du er til den friske, varme, sommerlige eller tropiske duft. Klik dig ind på de forskellige parfumer, og læs om topnoterne, mellemnoterne og basenoterne.

Har du lyst til at teste parfumen, før du vælger den helt rigtige? Så kan du finde en bred vifte af parfumeprøver fra Maison Matiné på 2 ml. På den måde kan du prøve de forskellige dufte af, inden du tager den endelige beslutning og forhåbentlig finder din næste yndlingsparfume.

Gå på opdagelse i vores klimavenlige univers

Hos Det Halve Kongerige er naturlige materialer, komfort, kvalitet og slow fashion i højsædet. Det betyder, at vi er leveringsdygtige i en bred vifte af klimavenlige brands. Her kan du blandt andet gå på opdagelse i Engel Natur, Blusbar by basics og Gauge & Ply. Alle er brands, der har kvalitet og social ansvarlighed i fokus.

Vi går altid op i at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor er du naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores sortiment, produkter eller noget helt tredje. Du kan kontakte os ved at ringe os op, skrive en mail eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores naturlige univers af bæredygtige tiltag og klimavenlige brands!