Natura Nordic

Vil du gøre noget godt for dig selv, din hud og miljøet? Tager du stilling til hvilke produkter du putter på din hud? Så er de naturlige deodoranter fra Natura Nordic måske noget for dig.
Læs mere Læs mindre

4 varer

pr. side

Natura Nordic

Natura Nordic består af to halvdele fra hver sin side af verden. En mand fra Danmark og en kvinde fra Australien.

Ligesom den fremtidige konge og dronning af Danmark mødtes parret i Sydney og flyttede senere til Danmark, hvor Natura Nordic blev grundlagt.

Navnene på Natura Nordic's forskellige varianter er inspireret af byer, som har en særlig betydning for grundlæggerne.

Efter at have levet i de lange varme somre i Australien forstår vi vigtigheden af, at du kan stole på dine hudplejeprodukter - især din deodorant.

Den skal være i stand til at holde i de varme sommerdage og nætter såvel som stressede hverdage, i fitnesscentret eller til sport.

Desuden skal en deodorant holde hele dagen uden at skulle påføres flere gange.

Sidst men ikke mindst skal de produkter vi bruger dagligt være miljøvenlige.

Natura Nordic deodoranter holder dig lugtfri hele dagen, og vi bruger kun naturlige ingredienser, som er gode for din hud og krop.

Naturlige beauty produkter

I Det Halve Kongerige forhandler vi naturlige beautyprodukter. Hos os finder skønne holdbare neglelakker fra Manucurist Green, hudpleje fra Grums og parfumer fra Maison Matiné.

Har du spørgsmål til vores produkter eller ideer til produkter, du gerne vil kunne finde på vores shop, så kontakt os gerne. Du finder kontaktoplysninger nederst på siden.