Öjbro Vantefabrik

Öjbro Vantefabrik er en svensk virksomhed, der specialiserer sig i produktionen af ​​varme og stilfulde handsker og accessories. Firmaet har sin base i Ulricehamn i Sverige og er kendt for sine unikke designs, der samtidig med at være dekorative fortæller historier om fx. samerne og den nordiske mytologi.

Læs mere Læs mindre

16 varer

pr. side

Bæredygtighed

Öjbro Vantefabrik har et stærkt fokus på bæredygtighed, og arbejder hårdt på at sikre, at produktionen af ​​deres varer har en minimal påvirkning på miljøet. Öjbro Vantefabrik bruger kun de bedste materialer, for at sikre, at deres produkter er af høj kvalitet og har en lang levetid.

Öjbro Vantefabrik er kendt for at skabe smukke og unikke designs, der fanger essensen af ​​den svenske kultur og natur. De mange forskellige designs har svenske eller nordiske navne, der hver især har deres eget særpræg og fortæller en historie. De mest populære designs er "Skogan", "Dalarna", "Hulda" og "Yggdrasil". Disse designs er kendetegnet ved deres mønstre, der fortæller en historie eller symboliserer en kultur, og farverne er ofte lyse og varme. Alle designs er en blanding af traditionelle mønstre og moderne teknikker, og Öjbro Vantefabriks produkter er en hyldest til den mangfoldighed og skønhed der findes i verdens forskellige kulturer.

For Öjbro Vantefabrik er kvalitet vigtigere end kvantitet og alle garner er OEKO-tex certificerede. Designeren bag Öjbro vantefabrik er Åse Öjbro. Åse elsker farver og design.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er Öjbro Vantefabrik lokaliseret?

Öjbro Vantefabrik har sin base i Ulricehamn i Sverige.

Hvilke materialer bruger Öjbro Vantefabrik i produktionen af ​​deres produkter?

Öjbro Vantefabrik bruger kun de bedste materialer, der er bæredygtige og økologiske.

Hvor kan man købe Öjbro Vantefabrik's produkter?

Öjbro Vantefabrik's produkter kan købes både i butikker og online.

Hvad er priserne på Öjbro Vantefabrik's produkter?

Priserne varierer afhængigt af designet og det produkt, du ønsker.

Hvordan arbejder Öjbro Vantefabrik med bæredygtighed?

Öjbro Vantefabrik har et stærkt fokus på bæredygtighed og arbejder hårdt på at sikre, at produktionen af ​​deres varer har en minimal påvirkning på miljøet.