Praechtig Berlin

Leder du efter din helt nye yndlingskjole, et smukt silketørklæde eller måske en nederdel? Så er Praechtig Berlin lige noget for dig! På denne side finder du nemlig alt skønt fra det populære tyske mærke Praechtig Berlin, der trods navnet holder til i Hamborg.

Nyd den overdådige luksus og komfort i form af en kjole i silkeblanding, der føles let og åndbar om sommeren, og som kan styles varmere om vinteren. Beskyt halsen, eller sæt prikken over i’et med et smukt farvet silketørklæde. Oplev gennemgående bæredygtighed i godt håndværk, kærlighed og holdbarhed, som man finder i kollektionerne fra Praechtig Berlin.

Læs mere Læs mindre

24 varer

pr. side

Gennemgående bæredygtighed

Praechtig Berlin blev i 2005 stiftet af Christian Neubauer, der siden 1989 stiftede kendskab med modeverdenen. Grundlaget for Praechtig Berlin er gennemgående bæredygtighed, der stadig ses i fuld blomstring hos mærket i dag. Deres mode skabes i tidsløse designs samt langtidsholdbare kollektioner.

Kollektionerne skabes i smukke og tidløse silhuetter, der aldrig går af mode med tidernes skiftende trends. Alle produktionsled skabes og administreres af firmaet selv, hvilket sikrer bæredygtighed og fair produktion hele vejen igennem.

Blændende kollektioner, der følger dig året rundt

Hos Praechtig Berlin er bæredygtighed alt andet end en trend. Det tyske mærke har fokus på tøj, der kan bæres hele året rundt og i alle sæsoner, så du kan nyde glæde af dit køb så længe som muligt. Både kjoler og nederdele kan sammensættes med leggins og strømpebukser for ekstra varme, og kollektionerne kan eksempelvis styles med en flot strik, en bluse eller en jakke.

Det Halve Kongeriges fokus på bæredygtighed er grundstenen for alle mærker, vi forhandler. Vores formål er at gøre det nemt at handle bæredygtigt i modeverdenen, der ellers producerer store mængder af overskudstøj og belaster klimaet. Gå på opdagelse i vores mange andre mærker som f.eks. Sorelle Jewellery, Bamboo by basics m.m.

Mangler vi et produkt?

Hos Det Halve Kongerige ønsker vi ikke at bidrage til overproduktion. Derfor har vi ofte et begrænset antal af produkter på lager, og du kan derfor opleve, at et produkt er udsolgt. En håndfuld af vores forhandlere producerer også efter bestilling. Skulle du ønske at købe et udsolgt produkt, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os – så får vi bestilt produktet hjem med det samme!

Vi ønsker at yde den bedst mulige kundeservice, og vi bestræber os derfor på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer alle hverdage. Derudover sørger vi for hurtig levering på 1-2 hverdage, så du hurtigst muligt kan få glæde af dit køb. Handler du for over 599,- DKK, opnår du gratis fragt. Du kan finde al vores kontaktinformation nederst til venstre på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig!