Privatsachen

Her finder du skønne sager fra det tyske brand Privatsachen, der har til huse i Hamborg og producerer efter bæredygtige principper.
37 vare(r)
37 vare(r)

Privatsachen er et tysk brand der blev etableret i 1984 i Hamborg i Tyskland.

Privatsachen skiller sig ud fra andre brands ved at håndfarve deres kollektioner. Gennem det nænsomme håndfarvende proces opstår ganske unikke produkter. Specielt tie-dye silke kjolerne (Rosmarlin) har et helt unikt udseende og ikke to er ens.

Privatsachens silke kjoler er de oprindelige, som branded har været kendt for siden starten i 1984. Sidenhen er der kommet bomuldskjoler og bukser og andet til.

De smukke silkekjoler ex. kan anvendes i det specielle krøllede udseende, der fås ved at vride kjolen efter vask og lade den liggetørre, men også i en glat version, hvor du efter vask blot hænger kjolen op - den samme kjole, og med to meget forskellige udtryk, alt efter hvad du lyster.

Kjolerne kan anvendes året rundt som lag-på-lag med leggings eller over et par bukser. En smuk cardigan over kjolen gør også underværker.

Kjolerne kan dresses op eller ned, alt efter hvad du lyster, kombiner med farverige smykker fra KAZURi og du får et flot og festligt udtryk.

Hos Det halve Kongerige forhandler vi de smukke silkekjoler, økologiske bomuldskjoler, de smarte kanvas bukser og silketørklæder.

Det meste af kollektionen fås i tre størrelser 1 - 2 -3. Modellerne er rummelige i det, dog kan ærmerne på nogle kjoler være lidt smalle.

En str. 1 svarer til str. XS-S, en str. 2 svarer til M-L og en str. 3 svarer til XL-2XL.

Hvis du har spørgsmål til størrelser eller farver, er du naturlige vis velkommen til at kontakte os. Send en mail til rie@dethalvekongerige.dk eller ring på tel. 2341 6990 (hverdage kl. 9-15).