Privatsachen

På denne side finder du skønne sager fra Privatsachen. Privatsachen er et tysk mærke, der startede sin rejse i Hamborg i 1984. De er specielt kendt for deres smukke silkekjoler, der stadig har stor succes. Gennem årene har de løbende indført andre bæredygtige materieler som bomuld samt udvidet deres kollektion til bukser, nederdele, silketørklæder m.m.

Deres produktionsmetode er deres nænsomme håndfarvede præg. Gennem denne proces opstår helt unikke produkter, hvor samme design kan få et helt forskellige mønstre. Herunder kommer også tie-dye processen, hvor ikke to produkter er ens.

Gå på opdagelse i de smukke kollektioner fra Privatsachen nedenfor.

Læs mere Læs mindre

17 varer

pr. side

Kjoler året rundt

Med en kjole fra Privatsachen kan du nyde et smukt outfit året rundt. Silke er kendt for dens temperaturregulerende egenskab, og derfor kan du sagtens anvende kjolen over et par leggins, bukser eller en bluse for mere varme. Du kan også med fordel style kjolen med en flot cardigan. Ligeledes har du mulighed for at ændre silkekjolens look ved at tilføre den et specielt ’krøllet’ udseende. Her vrider du blot kjolen efter vask, og lader den tørre liggende, hvorefter den får et helt nyt look.

Størstedelen af kollektionen fås i tre størrelser, der afviger lidt fra de normale størrelsestegn. En størrelse 1 svarer til XS-S, mens størrelse 2 svarer til M-L, og 3 svarer til XL-2XL. Vær dog opmærksom på, at ærmerne på nogle af kjolerne kan være en smule smalle til trods for det ellers rummelige design.

Bæredygtighed

Hos Det Halve Kongerige er vi stolte over at forhandle både danske, europæiske og udenlandske mærker, der har fokus på ansvarlighed hele vejen igennem. Det gælder både produktion, salg og materialer. Foruden Privatsachen forhandler vi andre bæredygtige mærker som f.eks. Marianne Gorridsen.

Ønsker du at læse mere om diverse materialer, og vil du gerne vide mere om silke? Så kan du læse vores intro til materialer og mærkninger ved at klikke her. I Kongeriget er bæredygtighed en af vores bærende værdier, og vi ønsker at gøre det nemt at handle miljøbevidst som forbruger og kunde hos os.

Spørgsmål og svar

Skulle du sidde tilbage med eventuelle spørgsmål til farver, størrelser eller noget tredje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at besvære alle henvendelser hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle sidde inde med tanker eller overvejelser om vores produkter. Du kan finde al vores kontaktinformation nederst til venstre på hjemmesiden. Handler du på vores webshop, sørger vi for hurtig levering på 1-2 hverdage, så du hurtigst muligt kan få glæde af dit nye køb.