Simply Living

Simply Living er et dansk firma der er startet af to kreative sjæle med en passion for lækre tekstiler.

Konceptet er baseret på det simple, men geniale koncept, at mindre er mere.

Simply Living ønsker at kombinere enkelt design, de fantastiske nordlige farver og vores klassiske skandinaviske designarv sammen med eksklusive stoffer, der bliver til fuldendte produkter.

8 vare(r)
8 vare(r)

Inspireret af naturen på den vidunderlige planet vi lever på og de fantastiske mennesker, vi møder gennem vores rejser, ønsker Simply Living at gøre alt, hvad de kan for at skabe en unik, miljøvenlige samling af æstetiske indretnings produkter, der værner om alle de værdier, vi kærer om.

Vi har alle et ansvar for at reducere den negative miljømæssige påvirkning skabt af vores moderne livsstil. At beskytte planeten mod denne menneskelige påvirkning er derfor for Simply Living, ligeså højt prioriteret som at skabe smagfuldt design. Firmaets forpligtelse er at sætte naturen, ressourcerne og mennesker igennem hele forsyningskæden i front og på den måde gøre alt, hvad de kan for at reducere vores miljømæssige fodaftryk og beskytte velfærden for de samfund, der arbejdes i.

Simply Living har en vision om at de igennem deres kollektion kan blive bare en smule bedre hver eneste dag, mens de formidler deres passion for lækkert design og smagfulde produkter, således at de føler, at de har gjort en forskel.