Skinbjerg Design

Skinbjerg Design er et dansk firma beliggende i Grevinge, der specialiserer sig i at designe og fremstille høj kvalitet møbler og interiørprodukter. Firmaet har en passion for skandinavisk design og en dedikation til at skabe produkter, der er både funktionelle og smukke.
Læs mere Læs mindre

16 varer

pr. side

Historie

Skinbjerg Design blev grundlagt af kurvemageren Kurt Skinbjerg i Lyngby i 1947. Dengang hed butikken Kurvemageren Pilen. På adressen har der igennem 70 år været produceret, repareret og designet de kurvemøbler af spanskrør, der kendetegner Skinbjerg Design. Knus datter, Marie Skinbjerg overtog forretningen efter sin far og i dag drives Skinbjerg Design af 3. generation i familien.

Produktion

En stor del af Skinbjerg Designs fletkurve produceres i Indonesien, hvor Skinbjerg Design har skabt en produktion i en lokal landsby, hvor familierne ved at flette for Skinbjerg Design kan tjene en fornuftig indtægt og forsørge deres børn. Rattan (spanskrør) der anvendes i Skinbjerg Designs flet vokser vildt i området omkring landsbyen, og er derfor let at få fat i og uden omkostninger for håndværkerne, der fletter kurvene. To gange om året rejser Skinbjerg Design til Indonesien for at sikre at arbejdsforhold er optimale og for at introducere nye designs og oplære håndværkerne i nye teknikker.

Bæredygtighed er i DNA'et

Med et stærk fokus på bæredygtighed og miljøvenlige materialer, sikrer Skinbjerg Design, at deres produkter ikke kun ser godt ud, men også har en positiv indvirkning på miljøet. Såledees tilbyder Skinbjerg Design fortsat at du kan få repareret dit kurvemøbel, istedet for at det skal kasseres. Så hvis du leder efter unikke, skandinaviske møbler og interiørprodukter, bør du definitivt tjekke Skinbjerg Design ud. Leder du efter fine designs til din bolig kan du med fordel også se efter Gry&Sif, der designer og producerer interiør i filtet ud i Nepal.